Lenne kedve valakinek egy molettebb, szép arcú lánnyal ismerkedni?
19/l
Akinek van, írjon :)
Azért itt írok, mert most költöztem Pestre, és nem nagyon ismerek még itt senkit
Na kedves jégsárkány, akkor zárjuk le ezt a vitát
Örülök hogy elégedett vagy magaddal, én is az vagyok magammal. Csinosnak érzem magam, nem is akarok vékony lenni. Gondolom te sem kövér. Akkor ezt meg is beszéltük. Remélem még összefutunk az oldalon, nagyon hiányolnám kedves személyiségedet.
nem vagyok érdekelt a témában már csak azért sem mert Debreceni vagyok [+ azért mert 2 alapvetésem van: 1. 17 alatt nem kezdek még akkor sem ha azt sem tudom h én ki vagyok. 2. 170cm alatt sem :D az évek során ez rögzült minden más már képlékeny és a pillanatnyi hangulatomra van bízva.]
csak egy észrevételem lenne: GYIK-en minden molett nő/lány "szép arcú" :D na most valóságba ez úgy néz ki hogy: háááááát.. nem :D viszont labdányi mellekkel és paskolni való combokkal / fenékkel van felszerelve amiről meg úgyse veszed le a szemed szóval problem solved :D
vki definiálná nekem a "szép arcút" ? mert simán lehet h létezik olyan csak én nem tudok róla.
no offense
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!