Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lenne kedve valakinek egy...

Lenne kedve valakinek egy molettebb, szép arcú lánnyal ismerkedni?

Figyelt kérdés

19/l

Akinek van, írjon :)

Azért itt írok, mert most költöztem Pestre, és nem nagyon ismerek még itt senkit

2013. nov. 29. 06:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
64%
Probléma lenne, ha az lennék? Nekem nem :)
2013. nov. 29. 07:09
 12/27 anonim válasza:
ha vágysz egy kis édes kényeztetésre, hozzám nyugodtan fordulhatsz ;)
2013. nov. 29. 07:16
 13/27 anonim ***** válasza:
93%
én nem vagyok fiú szóval gondolom nem akarsz ismerkedni, de muszáj megkérdeznem Jégsárkány felhasználótól hogy mi franc baja van?? komolyan ezen a szinten tartasz hogy másokat az alakjuk miatt csesztetsz? :D mekkora egy szánalom. én is voltam már 40 kiló, meg több is, és egyszer sem b__asztattam se azt aki vékonyabb volt, se azt aki kövérebb. ja mondjuk én már nem általánosba járok ez igaz.
2013. nov. 29. 07:17
 14/27 A kérdező kommentje:

Na kedves jégsárkány, akkor zárjuk le ezt a vitát

Örülök hogy elégedett vagy magaddal, én is az vagyok magammal. Csinosnak érzem magam, nem is akarok vékony lenni. Gondolom te sem kövér. Akkor ezt meg is beszéltük. Remélem még összefutunk az oldalon, nagyon hiányolnám kedves személyiségedet.

2013. nov. 29. 07:24
 15/27 anonim ***** válasza:
13-as: Még jó, hogy más emberek vagyunk ;)
2013. nov. 29. 07:46
 16/27 anonim ***** válasza:
#15 na, látod, egyvalamiben csak egyetértünk. :D
2013. nov. 29. 07:50
 17/27 anonim ***** válasza:
Mennyit nyomsz?
2013. nov. 29. 08:06
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Pesti de 40km-re lakok onnan. Ha szeretnél akkor írj. 21/F
2013. nov. 29. 08:12
 19/27 anonim ***** válasza:
A molettség számomra kizáró ok...
2013. nov. 29. 08:29
 20/27 October15 ***** válasza:

nem vagyok érdekelt a témában már csak azért sem mert Debreceni vagyok [+ azért mert 2 alapvetésem van: 1. 17 alatt nem kezdek még akkor sem ha azt sem tudom h én ki vagyok. 2. 170cm alatt sem :D az évek során ez rögzült minden más már képlékeny és a pillanatnyi hangulatomra van bízva.]

csak egy észrevételem lenne: GYIK-en minden molett nő/lány "szép arcú" :D na most valóságba ez úgy néz ki hogy: háááááát.. nem :D viszont labdányi mellekkel és paskolni való combokkal / fenékkel van felszerelve amiről meg úgyse veszed le a szemed szóval problem solved :D

vki definiálná nekem a "szép arcút" ? mert simán lehet h létezik olyan csak én nem tudok róla.

no offense

2013. nov. 29. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!