Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék roma pasikkal...

Hol tudnék roma pasikkal ismerkedni? 14/l ;)

Figyelt kérdés
2013. nov. 28. 21:29
1 2 3 4 5
 21/44 October15 ***** válasza:
65%

na jó azért álljunk már le.. oké h az ízlésén még a kutyám is röhögne de attól még nem lesz qrva maximum egy jól szituált krétával rajzolt sziluett a betonon.

de tényleg attól eltekintve h mi ilyen csúnya racciszta bácsik vagyunk: mégis miért kell neked pont egy réti néger ?:D oké én ellentmondásos raccista bácsi vagyok mert pl bukok a japán csajokra egy egészen moderáltan de azért qrvára nagyon mértékben :D de ugye ez indokolható azzal h mert alapból érdekel a kultúrájuk [igen nekik van réti négernek.. meg van de szerintem nincs olyan hagyományuk ami nem ütközne a BTK-ba :D] így nyilván maga a japán is és mivel én a hetero oldalt erősítem ezért nyilván a japán lányok :D

szóval miért pont réti néger? / alföldi apacs :D

2013. nov. 28. 21:48
 22/44 A kérdező kommentje:
Hát végem van xddd de jó nekem hogy qurva vagyok, na meg hogy ennyire ismersz :"D
2013. nov. 28. 21:49
 23/44 anonim válasza:
48%
#19es vigyázz a szádra mert belelépek , rajtam kivül senki nem k.rvázhatja le !:D
2013. nov. 28. 21:51
 24/44 A kérdező kommentje:

21-es..

Van az a mondás, hogy kinek a pap,kinek a papné. Nekem ők jönnek be, az ő közelségükben érzem jól magam,és már kapom a büdös trolloktol, hogy mekkora egy hülye vagyok.na és??? Az titeket mit érdekel?a kérdésemre válaszoljatok,a véleményeteket meg tartsátok meg magatoknak! :*

2013. nov. 28. 21:53
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy velük együtt takarodj ki az országból.
2013. nov. 28. 21:54
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Az osszes ciganynak uzenem hogy ki lesztek nyirva!! A kur..va any..atokat
2013. nov. 28. 21:56
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

nem mind1 én be is mutatnálak párnak!!!

ismerek sokat utálom őket de kölcsönösen elnézzük ezt egymásnak..jól megbsznának,kidobnának autóból :( de szép lennél szétkenve az aszfalton.nyamm egyelek fel.:DD

nehogy én lépjek a szádba.mert az análig megy.

2013. nov. 28. 21:57
 28/44 A kérdező kommentje:
27-es menjél már aludni... -.-
2013. nov. 28. 22:00
 29/44 anonim ***** válasza:
"menj már aludni" XDD Írod te 14 évesen hát ezen behaltam.
2013. nov. 28. 22:02
 30/44 October15 ***** válasza:
48%

kösz a választ :)

gyerekek hivatalos: nem arról van szó h a média által meghülyített szegény lányka tévképzetekben él úgyhogy nem megmenthető... kár..

szimplán az alföldi apacsokkal van egy szinten innentől pedig TOTÁLISAN érdektelen. azt hiszem ideje fate/zerot nézni .

2013. nov. 28. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!