Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik még olyan férfi, aki...

Létezik még olyan férfi, aki nem csak szexet akar?

Figyelt kérdés

2013. nov. 27. 21:07
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
52%

Létezik még olyan nő, aki nem csak ennyit tud nyújtani? Tudod az a gond, hogy a nők egy része is csak ennyire képes... szétrakja a lábát és azt hiszi, hogy ezzel teljesítette is rá eső részt a kapcsolat fenntartása érdekében...

Hidd el nem véletlenül vagyok egyedül...

25/F

2013. nov. 27. 21:45
 32/41 anonim ***** válasza:
#32 - nek teljesen igaza van, sőt csomó nőnél még a szex téma is csak abból áll, hogy mozdulatlanul fekszik amíg meg nincs a menet oszt ez is letudva.. Ha valami komolyabbat kéne tenni egy kapcsolatert azt felejtsd el, a karrier, a pénz, egyeseknél a buli stb mindennel fontosabb, mégis mit vártok? Nekem is ezért nincs csajom, addig akármikor volt, végül mindig kiderult, hogy egyedül ő számít magának a kapcsolat nem..
2013. nov. 27. 22:01
 33/41 A kérdező kommentje:
#32,33, én nem olyan vagyok, mint amit ti leírtatok.
2013. nov. 27. 22:04
 34/41 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. nov. 27. 22:06
 35/41 anonim ***** válasza:
Létezik olyan nő, aki egyáltalán nem akar szexet? Nem öreg, hanem 20-40 közötti. Na ugye, hogy nem.
2013. nov. 27. 22:06
 36/41 anonim válasza:
Létezik de előb utób ugyis csak az sül ki belőle .
2013. nov. 27. 22:30
 37/41 anonim ***** válasza:

"Úgy érzem, hogy nem. Mindenki csak kihasználja a nőket." Attól, mert te voltál olyan szerencsétlen, hogy csak ilyen pasikat szedtél fel, még nem kéne messzemenő következtetéseket levonni.

Persze, ha az éppen aktuális bulihuligán alfahímet veszed célba, nos, valószínűleg tényleg nem fogod személyében megtalálni azt, aki a személyiségedért szeret.

"Még se találok normális férfit, mindig csak olyanokat, akik szexkapcsit akarnak." Óhatatlanul bele fogsz futni ilyenekbe is. Azonban ha azt állítod, hogy csak és kizárólag ilyenekkel van dolgod, akkor a "mindenkinek adok esélyt" dolog mégsem teljesen igaz.

"Majd akkor találsz ilyen férfit, ha figyelembe veszed az 'átlagos', 'unalmas', picit zárkózottabb pasikat is, és nem nézel keresztül rajtuk mintha nem is léteznenek.."

Ez igaz, csak annyit hozzátennék, hogy itt az átlagos és unalmas jelzők nagyon idézőjelesen értendők. Attól, hogy valaki nem az a "megdugok mindenkit" jellegű macsó, még nézhet ki jól, és attól, mert nem egy beképzelt nagyképű midnenáron dugniakaró, még nem szükségszerű, hogy unalmas is legyen. Sőt... Csak valószínűleg nem ő lesz az, aki elsőként kitűnik a tömegből.

Aztán mindenféle személyeskedés nélkül nagyon gyakran igaz, hogy aki csak bánt, kihasznál, akiről lerí, hogy csak meg akar dugni, amellett a végsőkig kitartotok (ahelyett, hogy az első intő jelnél kidobnátok), de aki bármit megtenne értetek, azt valami röhejes indokkal lekoptatjátok még jó az elején. Persze ha nem inged, nem veszed magadra.

Ezeket nem sértődöttségből vagy elkeseredettségből mondom, hiszen van egy rendes, odaadó, elbűvölő, szeretnivaló barátnőm, szóval amit írtam, azt nem bánatomban írtam, hanem mert ez az igazság.

2013. nov. 27. 22:45
 38/41 anonim ***** válasza:
Igen. pl. én kifejezetten nem azt akarok. Az eddigi lányok is előbb akarták, mint én.
2013. nov. 28. 00:37
 39/41 anonim ***** válasza:

"#32,33, én nem olyan vagyok, mint amit ti leírtatok."

nem, te csak azt nem tolerálod, ha egy centivel alacsonyabb a jelölted, mint te...

no comment...

2013. nov. 28. 00:51
 40/41 anonim ***** válasza:

Én elhiszem... csak tudod mondani én is sok mindent tudnék. :D

Majd ha találkozok olyan nővel, aki értelmileg meg érzelmileg is van olyan fejlett, mint amit elvárok, akkor talán megerőltetem magam, de addig ahogy mondtam, maradok egyedül.

2013. nov. 28. 06:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!