LÁNYOK! Ti milyen esetekben nem küldötök magatokról képet egy srácnak, akivel már hónapok óta beszéltek a neten?
Nálam 2 opció létezik:
1. egyáltalán nincs fotogén arcom, a fényképek többsége ami készül rólam, egy fos. Sokkal jobban szeretem, ha élőben látnak meg, legalábbis az arcomat biztos, úgy magabiztosabb vagyok.
2. nem bízok még benne, vagy nem alakult ki olyan szoros kapcsolat köztünk, hogy küldjek neki.
te küldtél neki képet? Nem vagyok csúnya, itt sem hazudok a kinézetemről, de én sem mernék idegeneknek képet küldeni magamról.
Viszont ha te küldtél neki magadról, türelmes voltál eddig vele simán adhatsz neki ultimátumot. Szerintem a skype jó ötlet. Én jobban is örülnék neki, mintha képet kellene küldenem magamról.
Szerintem nem sok fiu van aki honapokig chatelne valakivel lanykent, mi ertelme lenne? Bar nem vagyok pasi, szoval ezt nem tudhatom.
A tippjeim
Unalomuzesre hasznalja a chatet, de nincs szandekaban tovabb menni.
Valoszinuleg kover, csunya stb
vagy valamilyen bosszu, egy lany,akit visszautasitottal, megbantottal stb ( ezt csinaltam en is egyszer meg "fiatal koromban" :)- nem tetszettem neki, szoval rairtam mas neven es elertem, hogy total oda legyen ertem)
Ezek az otleteim.
13: nem küldem én sem, mivel már szívtam meg ezen az oldalon így én sem küldtem. A facebookot is felhoztam, hogy adja meg, azt mondta oké, megadhatja, aztán az is ennyiben maradt. Komolyan, ráadásul még anno mondta is, hogy volt egy srác akivel beszélgetett aztán annak küldött képet. És nem hónapokon át dumáltak. Meg képzeld azt is mondta, hogy van egy másik srác is akivel itt szokott levelezni, de az csak segít neki valamiben. Mikor rákérdeztem, miben, annyit mondott: ne haragudj de ezt nem fogom leírni neked. Kérlek érts meg!
Ezek után mit tegyek?
Te se küldtél, akkor min csodálkozol?
Lehet ő is járt már pórul. Vagy egyszerűen nem akar előre, majd ha te küldtél már. Szerintem igaza van, jól is teszi.
Bocsi, de en se kuldenek kepet magamrol, es en vagyok olyan paranoid, hogy skype webcam se. Nem akarom magam viszont latni sehol se a neten. Ha latni akar talalkozzunk, de ezert se chatelek olyanokkal akik tavol laknak.
En a helyedben kozolnem vele, valahogy igy
"ne haragudj, nem akarok bunkonak tunni, de kezd olyan erzesem lenni, hogy szivatsz. Szoval ha nincs skype cam akkor azt hiszem, hogy itt kell, hogy abba hagyjuk."
Akarmilyen kepet kuldhet, az meg nem biztos,hogy tenyleg o van rajta.
Ha nem megy bele, akkor tuti, hogy valami gaz van, es akkor nem akarsz belekeveredni megjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!