Ti kikezdenétek egy olyan lánnyal aki sokkal jobb anyagi körülmények között él mint ti?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem minden lánynak számít de azért valljuk be még is csak számít. Olyan mint a külső.. először úgy is azt látja meg nem a belsőt.. szóval számít.. Nem mondanám, hogy bármit és nélkülöznöm kellene de még is csak látszik, hogy ő sokkal jobb anyagi körülményekhez van szokva. Jelenleg csak ez tart vissza.. viszont ez nagyon. 20/F2013. nov. 26. 14:50
1/11 anonim válasza:
Ha ismered már annyira, hogy levond, nem anyagias és nem várná el tőled, hogy az otthoni jólét mellé pluszban te is "pénzeld", akkor vágj bele.
Ha túlságosan érzed rajta akényelmet, luxust, megnyilatkozásaiból lejön, hogy elvárná a sok pénzt, akkor hagyd a búbánatba.
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem normális az az ember, aki ezt veszi figyelembe. Kik leszázalékolnak, hozzájuk szól a kérdés:
Mi lenne, ha nem létezne a pénz?
3/11 anonim válasza:
Bár nagyon zavarna, de kikezdenék egy ilyen lánnyal. Persze csak akkor, ha első látásra beleszerettem.
4/11 anonim válasza:
Persze, legfeljebb elküld. :D Az ő kedvéért nem leszek gazdag...
5/11 anonim válasza:
2-es: 1-es vagyok és én már pár anyagias nőtől LESZÁZALÉKOLÓDTAM az életben:D
6/11 anonim válasza:
2-es: cserekereskedelem vagy bitcoin
7/11 anonim válasza:
Nekem az első barátomnál volt sokkal jobb anyagi körülményeim. Semmit se számított. Ha megint lenne egy olyan barátom akinek rosszabb az anyagi helyzete, akkor nem érdekelne. Ha nagyon komolyra fordulna akkor meg azt nézném egyedül az anyagi helyzetből, hogy ne én tartsam el.
8/11 anonim válasza:
akkor sem érdekelne! (mmint az anyagi helyzet) :D bocsi elírtam a 2. sorban
9/11 Shai-Hulud válasza:
Jaj hát persze! Úgy szeretném, ha már valaki kitartana, mégiscsak más élet az, mint egész nap csak melózni a megélhetésért....
Dugni meg szeretek ugye.... :DDD
10/11 anonim válasza:
Nem ez alapján döntök. Idővel úgyis kiderül, hogy működik-e a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!