Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mostanában miért nem vall...

Mostanában miért nem vall szerelmet nekem egy nő sem? Pedig elég jó pasi vagyok.

Figyelt kérdés

Régen ezzel nem volt gond. Mostanában nem szólítanak le a nők, csajok szedjetek már össze magatokat, attól hogy a metrón bámulok még nem fogtok megszerezni, minimum valami jó dumával oda kéne jönni hozzám, ha már ennyire bámulok annyira bejovok.. Az a baj, hogy legtöbb csaj csak bepucsit és azt hiszi ezzel el van intézve minden :D

Hát ez nálam kevés..

2013. nov. 26. 02:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ezek azok a pasik akiket imádok lealázni mindenki előtt

:-))))

am meg én még nőből vagyok szal ne nekem keljen már futnom egy pasi után

tess megtenni az első lépést - és majd eldől bejön e a pasi vagy ki

am túl nagy az egod kisfiú :-DDDDD

2013. nov. 26. 08:35
 12/15 A kérdező kommentje:
26 vagyok.. Régen nem volt ilyen bajuk a nőknek, amikor gimis voltam még oda jöttek hozzám szerelmet vallani meg ilyesmik, mostani nők meg elintezik annyival, hogy pucsitanak egyet a metrón vagy rád mosolyognak.. Mért nem tudnak manapság odajonni, vagy leszolitani vagy ilyesmi? En csak nem megyek már oda egy full átlag csajhoz, ha sokkal jobbat is meghaphatnák.. Utána meg megy a rinyalas hogy nem elég jó a pasitok.. Azért teni is kéne.. -. -
2013. nov. 26. 10:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Képet se küldesz, hogy valljak így szerelmet? :P
2013. nov. 26. 10:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Minek várod az átlag csajoktól hogy odamenjenek? Ha sokkal jobbat is megkaphatsz, akkor mi a gáz? Hozzászoktál, hogy fényesítik az egódat az átlag p!csák? Lehet kicsit megkopott az a hatalmas vonzerőd... így a leírásod alapján Közép-Európa legjobb csávójának tartod magad.><'

Ami te vagy az a kislányoknak kellett, de a nőknek már kicsit kevés vagy úgy tűnik...

2013. nov. 26. 10:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Öregem, te aztán el vagy szállva magadtól :D Megártott a redbull?:)

Ha nem jön be valaki, akkor ne nézd, és ne vàrd, hogy a karjaidba omoljon :P Mindenkinek kell tennie a másikért, különben baromság az egész...

2014. máj. 29. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!