Mostanában miért nem vall szerelmet nekem egy nő sem? Pedig elég jó pasi vagyok.
Régen ezzel nem volt gond. Mostanában nem szólítanak le a nők, csajok szedjetek már össze magatokat, attól hogy a metrón bámulok még nem fogtok megszerezni, minimum valami jó dumával oda kéne jönni hozzám, ha már ennyire bámulok annyira bejovok.. Az a baj, hogy legtöbb csaj csak bepucsit és azt hiszi ezzel el van intézve minden :D
Hát ez nálam kevés..
ezek azok a pasik akiket imádok lealázni mindenki előtt
:-))))
am meg én még nőből vagyok szal ne nekem keljen már futnom egy pasi után
tess megtenni az első lépést - és majd eldől bejön e a pasi vagy ki
am túl nagy az egod kisfiú :-DDDDD
Minek várod az átlag csajoktól hogy odamenjenek? Ha sokkal jobbat is megkaphatsz, akkor mi a gáz? Hozzászoktál, hogy fényesítik az egódat az átlag p!csák? Lehet kicsit megkopott az a hatalmas vonzerőd... így a leírásod alapján Közép-Európa legjobb csávójának tartod magad.><'
Ami te vagy az a kislányoknak kellett, de a nőknek már kicsit kevés vagy úgy tűnik...
Öregem, te aztán el vagy szállva magadtól :D Megártott a redbull?:)
Ha nem jön be valaki, akkor ne nézd, és ne vàrd, hogy a karjaidba omoljon :P Mindenkinek kell tennie a másikért, különben baromság az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!