Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk/ lányok! Társas táncról...

Fiúk/ lányok! Társas táncról vélemény?

Figyelt kérdés

Gondolkozom azon, hogy beiratkozom egy társas tánc tanfolyamra, csak úgy, próba képpen meg persze ismerkedési célzattal is. :) Aki jár/ járt ilyenre az lenne olyan kedves és megosztaná velem a tapasztalatait? Hogy néz ki pontosan egy ilyen óra, mennyire lehet ott fiúkkal ismerkedni, stb?

19/L

2013. nov. 24. 18:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Én imádom a társas táncot a barátom régen salsazni tanult, most együtt táncolunk néha amikor jut rá idő :)
2013. nov. 24. 18:49
 2/9 anonim ***** válasza:
17%
Ha neked az kell, hogy a segged és a melleidet fogdozzák tánc közben...
2013. nov. 24. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Én táncolok 2 éve és imádom.Kiváló sportnak és élvezetes is.

Mivel társastánc persze hogy lehet ismerkedni.

Mivel társastánc persze hogy hozzáérsz a partnerekhez de nem taperolnak le..

2013. nov. 24. 18:52
 4/9 anonim ***** válasza:

Ja 18/F

2013. nov. 24. 18:52
 5/9 anonim ***** válasza:

6 évig társas táncoltam, és imádtam! :) Ez idő alatt több partnerem is volt, de soha semmi nem volt köztünk, én nem ismerkedés céljából jártam táncolni. Most viszont sajnos abba kellett hagynom, egy nagyobb sérülés miatt, de már nem hiszem, hogy ismét belevágok.

20/L

2013. nov. 24. 18:53
 6/9 TheHologram ***** válasza:
Szerintem ne ismerkedési céllal menj társas táncra,hanem a tánc miatt.
2013. nov. 24. 18:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Én mondjuk néptáncolni járok, és nagyon szeretem. Megtanulsz otthonosan mozogni az ellenkező nem közvetlen közelében is. :D Segít leküzdeni a gátlásaidat (már ha vannak, nekem voltak). És nem mellesleg...a tánc a világon az egyik legjobb dolog. :) Komolyan. Bármilyen táncról is van szó. Elfelejted a problémáidat, csak a zene van, a ritmus, meg a partnered. :) Vágj bele! :D

16L

2013. nov. 24. 19:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerettem volna kipróbálni, de nem volt hozzá partnerem. Még mindig érdekel, ki szeretném próbálni.

20/F

2013. nov. 28. 03:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó: barátom, nem próbálkoztál eléggé!

Fiúként bármikor találsz magadnak párt! :) Én bárhol járok, mindenhol lányok vannak többen. Vannak táncpartner keresők, tánciskolákban sok helyen külön kurzusonként is, szóval csak kezdd el! :)

Én erre esküszöm:

[link]

2013. nov. 28. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!