Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ajánlanátok valami hobbit,...

Ajánlanátok valami hobbit, amivel lehet pasizni? (részletek lennt)

Figyelt kérdés

Szóval. Elég régóta nincs pasim, de szeretnék. Viszont a környezetemben jelenleg nincs senki aki szóba jöhetne. Bulizni nem járok, nem az én világom az "igyuk le magunkat a sárga földig", a discok és hasonlók. Kéne valami olyan hely ahol tényleg van esélyem arra, hogy kedves fiúkat ismerjek meg. Akár valami hobbi kapcsán (pl, főzőszakkör, tudom is én). Most persze joggal merül fel a kérdés, hogy mi az érdeklődési köröm, most ebbe nem mennék bele, semmi extra hobbim nincs, átlagos lány vagyok, se rocker, se hippi, se plázacica, se semmi ilyen "külön kategóriába" nem tartozom. Úgyhogy bármi értelmes ötletre nyitott vagyok, csak mondjátok :)

Köszi :) 19/L

2013. nov. 23. 22:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én már pasiztam be kutyasétáltatás közben :)

Elmehetnél önkénteskedni vhova, pl pont egy kutyaotthonba, ott biztos vannak pasik is, meg gyakran új emberek is :)

2013. nov. 23. 22:43
 12/19 anonim ***** válasza:

Én ugyan ezen gondolkodtam(azzal a különbséggel, hogy én lányt keresek), de nem sikerült semmi használhatót kitalálnom. A leírás simán illik rám is. Rég nem volt barátnőm, nem járok discoba, nem iszok.

Az biztos, hogy konditeremben vannak palik bőven, és olyan is akadhat, aki tetszhet. A főzőszakkör viszont nem hiszem, hogy sok férfit vonz. :D

2013. nov. 23. 22:45
 13/19 Pretty_Fighter ***** válasza:
Sportolj valamit:)
2013. nov. 23. 22:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is sportolj pl: kézilabda abban szinte egyenlő arányban vannak a férfiak és nők is,és még jót is tesz az egészségednek
2013. nov. 23. 23:01
 15/19 Pretty_Fighter ***** válasza:
Viszont a konditerem talán a legjobb pasizásra(ami mozgás),mert ott sok a pasi és kötetlen az edzés,valamint simán meg lehet kérni egy srácot,hogy tudna-e segíteni:)
2013. nov. 23. 23:07
 16/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a legeslegjobban fesztiválokon lehet, nyáron.

Legalábbis én ezt tapasztaltam.

2013. nov. 23. 23:08
 17/19 anonim ***** válasza:
80%

És mi lenne akkor, ha keresnénk egy közös hobbit? :)

23f

2013. nov. 23. 23:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez cuki volt ,utolsó!:-)
2013. nov. 24. 02:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem ugyan ez a problémám, de normális emberekkel sem lehet találkozni, barátokat, barátnőket sem talál az ember az utcán, sajnos. Nagyon rossz, hogy csak akkor ismersz meg valakit, ha bemutatja egy ismerősöd, barátod, főleg akkor, ha új életet szeretnél kezdeni és a régi szerelmeket, haverokat inkább elfelejtenéd.

19L

2013. nov. 24. 02:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!