Valaki megtanítana pasizni?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Nem volt még soha senkim. Egyszerűen nem tudom, hol keressek/ hogy keressek magamnak egy olyan fiút akinek nem csak 1 éjszakára kellek és megbecsül. Valaki légyszi segítsen, és lásson el tanácsokkal! Előre is köszi (:2013. nov. 23. 21:59
1/9 anonim válasza:
Írj rám, segíthetek, adhatok pár tanácsot :)
2/9 anonim válasza:
Hátha itt lesznek is olyanok akik komolyan segíteni akarnak neked, nem biztos hogy fognak is tudni. Igazából erre nincs egy könyv vagy egy tanfolyam vagy bármi. Spontán kell történnie a dolgoknak. Legyél vidám kicsit kacér és add önmagad, ha ezek megvannak nagy baj nem lehet.
4/9 anonim válasza:
Szia 18vagyok! jöjjünk össze.
Vége:D
5/9 anonim válasza:
Hát hasonló a helyzetem mint neked,csak én srác vagyok és olyan lányt keresek aki komolyan gondolná a dolgokat.
Szóval attól is függ,hol szeretnél találni olyat.Például itt gyk-n is van sok normális korrekt srác,aki hasonlót keres mint amilyen te is vagy például,köztük én is.
De találhatsz munkahelyeden is,ha megtetszik valaki nyugodtan beszélgess vele,vagy ha suliba jársz még ott is lehet találni embereket,akik szimpatikusak neked.
Neten is lehet társkeresőkön akár,vagy itt gyk-n,chat oldalakon is akár.
22/F
6/9 anonim válasza:
Előbb beszéljünk a piszkos anyagiakról:P Hol laksz?:)
7/9 A kérdező kommentje:
Bp :) és köszi a válaszokat :)
2013. nov. 23. 22:08
9/9 anonim válasza:
én csak azért nem ajánlom a társkeresőt meg a chat oldalakat mert kitudja milyen beteg ember akar összejönni veled a neten.... ismerkedésre a legjobb a való világ mert ott könnyebb első jóbenyomást mert a neten egy tiszta beteg ember is hódíthat a képével amit lehet netről szedett,a fiatal szingli nőcik meg hasra esnek tőle.... szval a valós világot ajánlom. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!