Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? (fiú ügy)

Mit tegyek? (fiú ügy)

Figyelt kérdés

Tetszik az egyik osztálytársam. De a barátnőmnek is. Egészen eddig úgy tűnt én tetszem neki. Mindig kérdezgetett vmit...

Most meg hirtelen a barátnőmmel beszélget néha.

Ez engem nagyon zavar. És rosszul esik,hogy Ő tervezgeti,hogy mi lesz ha járnak...

Mit tegyek?

Felejtsem el, de hogyan amikor az elmúlt években mindig rá gondoltam.

17/L

2013. nov. 23. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:
házi nyúlra nem lövünk. Én ezt tanácsolom, és ha esetleg összejönne a barátnőddel, akkor figyeld hogy egy idő után hogy hullik rommá az egész.. akkor majd megérted miért mondom.
2013. nov. 23. 13:01
 2/6 Orsy070 ***** válasza:
ha annnyira tettszet neked mert nem monndtad el neki most hogy osszejot a baratnoddel szerintem ne kavarj be ossze fogsz vesznni a baratnoddel.
2013. nov. 23. 13:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem jöttek össze. És az sem biztos hogy a fiúnak tetszik,de előfordulhat.
2013. nov. 23. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Én leszarnám a bnőm. Eleve az ilyen nem is igaz barát, illetve a sok sablon ember mellett egy kapcsolatot mindig többre tartottam mint egy barátságot, de ez csak az én személyes véleményem.

Ha kell a pasi akkor állj elé, hívd el randira és ne ügyetlenkedj ...

2013. nov. 23. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
iszapbirkózást lééééééééééééééécoi!
2013. dec. 18. 16:54
 6/6 anonim ***** válasza:

felejtsd el..

én pasi vagyok és naponta cserélem a lányokat..

2013. dec. 18. 17:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!