Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Oda menjek hozzá és beszélgess...

Oda menjek hozzá és beszélgessek vele?

Figyelt kérdés
Van egy lány a sulimba már többször is összenéztünk és szemeztünk egymással. Van barátja de láttam rajta többször is akkor hogy bejövök neki. De az egyik lány osztálytársamra amikor vártam az utolsó szünetben, szerintem azt hitte hogy a barátnőm és azóta kerüli a tekintetem és engem is. Már régóta nem is láttam. Mivel abbahagyom a sulit többet nem biztos hogy látom és szeretném legalább a nevét megtudni szóval úgy döntöttem hogy az egyik szünetbe oda megyek hozzá és beszélgetek vele de nagyon félek tőle hogy mit szólna ha nyomulnék rá.. Ti a helyzetembe mihez kezdenétek? Én 19 ő 18

2013. nov. 23. 12:02
 1/1 Orsy070 ***** válasza:
Menj oda hozza de ha van pasija es nagyon nyomulsz lehet hogy a csavoka nem fogja tul jonak talani es kepen torol tudtara kellene adjak hogy szingli vagy es iparkodj mert ha a sulinak vege lehet hogy soha szinte biztos hogy soha nem latod. egyeb kerdesre valaszolok privaltba.
2013. nov. 23. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!