Nem tudok ismerkedni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Képtelen vagyok eljárni bulizni (nem pénzhiány miatt!), vagy egyéb ismerkedős helyekre, képtelen vagyok lányokhoz közeledni, pedig csomó lány ismerősöm van, de "máshogy" egyszerűen nem értek a nyelvükön. A "bulizós" helyek meg egyszerűen taszítanak, undorítónak találom mindet, arról nem is beszélve, hogy mit ücsörögjek ott egyszál magamban?2013. nov. 22. 20:57
2/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Én ilyen vagyok csak lányban :D Nem tudok pasizni :S :D
3/7 anonim válasza:
Szia!
Ne aggódj, vannak még így vele szerintem elegen. Jól gondolkodsz a véleményem szerint. Próbálkozz esetleg klubbokban, ha van hobbid, csatlakozz fb-oldalakhoz, ahol lehet találkozókat szervezni. Ha van lány ismerősöd, aki tetszik, akkor egyszerűen hívd el randizni, hogy tudja, hogy "úgy" is érdekled, nem csak barátként. Ismerkedni úgy lehet, hogy odamész, köszönsz :) bemutatkozol, aztán ha látod rajta, hogy nem akar elhajtani, akkor beszélj magadról, a hobbidról, valami érdekes történetet, aztán várd meg, hogy ő is beszélhessen magáról.
4/7 legyenmorgan válasza:
Én, mint úriember a fizikát választottam mert én is ilyen helyzetben vagyok csak én betegség miatt.Amúgy amikor fénykoromban voltam mindig megkértem valamelyik leányt, hogy mondja el milyen vagy valami ha hasonlított rám akkorodamentem hozzá azután meg csak beszélgetni kell nem kell idegeskedni :D
5/7 A kérdező kommentje:
Ez mind oké, de mivan akkor ha van pasija? Vagy honnan tudom ha nincs? Hameg van, akkor szénné égek szégyeneben
2013. nov. 22. 22:24
7/7 anonim válasza:
Miért égnél széjjel? Most ha nem próbálkozol, sosem fogsz párt találni magadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!