Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kisgyerekes apukaként nehéz...

Kisgyerekes apukaként nehéz lesz normális nőt találnom?

Figyelt kérdés

28 férfi éves vagyok.A négy éves lányomat nevelem.Az anyja egyszerűen lelépett.Itt hagyott minket,mert neki nem kell a gyerek ő élni szeretne.1 éves kora óta egyedül nevelem,és már rég nem kezdeményeztem nőknél.Szeretném újra érezni mindazt amit régen.

A közelemben a nők támogatnak,felnéznek rám.De kapcsolatot nem akarnak.

2013. nov. 22. 19:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Szabadidőm konkrétan csak annyi van amíg jövök megyek valamerre.

Reggel felkelek reggelit csinálok.Eszünk.Elviszem óvodába.Utána megyek rögtön dolgozni.Ebédszünetben elmegyek vásárolni.Munka után megyek érte.Otthon megfőzöm a vacsorát.Eszünk megfürdetem,néha játszunk.Majd fektetem.Ez megy napról napra.Nehéz de hétvégén tudok egy kicsit pihenni

2013. nov. 22. 20:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Nagyon fiatal vagy, így mire már nagyobb lesz a lányod (tini), tehát nem lesz vele "probléma", nem igényli a 0-24es felügyeletet, még mindig fiatal leszel, ezért bőven lesz még akkor is lehetőséged egy normális nőt találni.
2013. nov. 22. 20:11
 13/17 anonim ***** válasza:
# 10 ..és mi a helyzet a macskákkal?
2013. nov. 22. 20:19
 14/17 A kérdező kommentje:

Tudom csak az még messze van :)

Külsőmmel nincs baj.2003től 2006ig katona voltam,jó sokat sportoltam.Jó nem mondom,mára kicsit laposodtam de még mindig meglátszódik az a pár év.

2013. nov. 22. 20:19
 15/17 zgyzgy válasza:
13 a macska már kétesélyes: homok-gyanús.
2013. nov. 22. 20:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem lesz nehéz. Sőtt! A normálisabb nőknek ez imponál! De hétvégén így is ismerkedhetsz a játszótéren vagy ilyen helyeken hátha épp egy egyedülálló anyukába futsz bele! De ha későbbre hagyod akkor még könnyebb lesz!
2013. nov. 22. 20:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy itt ilyen sokan támogatnak és biztatnak, de nem véletlenül vagy egyedül.

Egy "készen kapott" család ijesztő. Mindenkinek ijesztő közelről. Még akkor is, ha szépek, cukik, jólneveltek, nyugodtak, boldogok vagytok. Ha pedig nem azok, akkor az esélyeket köbgyök alatt kell kezelni.

Persze vannak előnyei is: neked nem kell bizonygatnod, hogy családcentrikus vagy, stb...

van két kislányom. 6 és 8 évesek. 3 éve különköltöztünk az apukájukkal és megosztjuk a gyereknevelést. egy hétig nála vannak, majd egy hétig nálam. Szünetben pedig kéthetente váltogatjuk a felügyeletet. Tehát van szabadidőnk, jó állásunk, kedves arcunk, jókedvünk, ironikus humorunk, de nem megy nekünk sem.

2013. nov. 27. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!