Lányok szeretnétek ismerkedni egy ilyen sráccal?
Figyelt kérdés
Nem akarom fényezni magam, sem hátrébb sorolni. Egyszerűen csak leírom, mi jellemez engem: szeretek gondolkodni, elmélkedni. Általában papírra vetem gondolataimat. Foglalkoztatnak a válaszok, általában nem érem be kapott válaszokkal és előre kitaposott ösvényekkel. Szeretem magam megtalálni a dolgok miértjét és megismerni az ismeretlent. Emellett azt mondják humoros is tudok lenni, de alapvetően egy komoly személyiség vagyok. Sokat tanultam, dolgozom jelenleg (sajnos nem elég erős a fizetésem, szóval aki pénzre hajt, most kiesett). Szeretek fotózgatni is, és nagyon szeretek biciklizni, vagy csak kint lenni a szabadban. Mindenről eltudok beszélgetni egy lánnyal, számomra nincs tabu téma. Nem vagyok bulizós típus, de 1-2 sör hétvégente belefér. Ebből adódóan nem szoktam berúgni sem. Nincsen különleges hóbortom, nem érdekel a politika sem, a bulvár média sem. Tv-t ritkán nézek, amikor megteszem, akkor is csak értelmes műsorokat, filmeket pl. NatGeo, Spektrum, M1, Discovery. Persze jó filmek jöhetnek (drámák, igaz történetek, vígjáték, néha thriller is, plusz akciő is). Huszas éveimben járok, magas vagyok, nem kövér, de nem is kisportolt.2013. nov. 21. 19:40
1/6 anonim válasza:
Magyarul egy tök átlagos 20 on éves srác...
2/6 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem átlagos, de persze van ebben is valami. Nem tudom mennyire átlagos dolog írni huszonévesen, vagy az, hogy barátokkal már kiadtunk egy saját kötetet is. Ezt nem felvágásnak írom, csak tényleg érdekel a gondolkodás, az emberi lélek, ezért is szeretem leírni a gondolataimat. Senki sem átlagos ember szerintem. Mindenki különleges, csak más kérdés, észre akarjuk-e ezt venni a másikban vagy nem. Nyilván, ha nem, akkor nem passzolunk össze vele! :)
2013. nov. 21. 19:46
3/6 anonim válasza:
Az hogy érdekel a gondolkodás és az emberi lélek, azt jelenti, hogy szeretsz törődni is a másik lelkivilågával? Vagyis fontos neked, hogy ne bántsd meg a másikat? Mert ezt sok pasi elfelejti, amikor ilyeneket ír magåról. Így ugyanis ezek csak üres szavak, ha a valósàgban meg nem vagy toleráns és figyelmes egy nővel.
4/6 A kérdező kommentje:
3: igyekszem mindig figyelmes lenni és kedveskedni neki. Nyilván vannak hibáim, de azt úgyis adott nő ismeri meg. Hm...amíg velem korrekt egy nő, nem ver át, nem csal meg, nem hazudik nagy dolgokban, addig maximálisan mellette vagyok. De én se mszeretem, ha megaláznának, becsapnának. Sajnos volt ebben részem...
2013. nov. 21. 20:32
5/6 anonim válasza:
Pedig ez nekem önfényezésnek tűnik, nem vagy te egy kicsit nárcisztikus? XD
Szinte már szerelmes vagy a sajåt, leírt szavaidba. Ilyenkor biztos önelégülten ülsz a monitor előtt és gyönyörködsz a saját szavaidban.
Pedig nem tűnsz különlegesnek, sokkal inkább egy unalmas hétköznapi sråcnak. Tudod a kevesebb néha több, ha nen eszkuzàltad volna itt a saját személyiséged, talán még szimpatikus is lehettél volna. Attól még, hogy te különlegesnek érzed magad, nem biztos, hogy mások is annak tartanak.
Egy jó tanács a csajozáshoz: kisebb arc, nagyobb szív. :D
6/6 A kérdező kommentje:
5: Hm...erre nem írok semmit! :D Tudod, nem vagyok nárcisztikus. Nem tudtam, hogy aki fel meri vállalni az árzelmeit, gondolatait, az nárcisztikus. nagy baj van itt a társadalomban, ha ennyire keverik a fogalmakat egyesek.
2013. nov. 21. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!