Tényleg a nőknek ez az ismerkedésforma jön be?
Figyelt kérdés
Minap utaztam a vonaton és azt láttam, hogy egy fiatal csinos jó nő mellé egy tökre átlagos kicsit macis pasi leül. És a pasi ismerkedni kezdett. Tipikus "paisi" ismerkedéssel. Pl hogy tetszel, meg nem érzed a közös hullámhosszot, meg hogy tudom hogy bejövünk egymásnak stb stb és még sorolhatnám, az olyan tipikus paisis dumákat. Én csak nevettem rajta, de a meglepetésemre megadta a számát a csaj és közösen is távoztak2013. nov. 21. 17:34
1/8 anonim válasza:
Akkor már ismerték egymást korábbról is.
2/8 anonim válasza:
Lehet, hogy azert adta meg, mert hathat azzal le tudja razni. Az egyutt tavoztak meg gondolom inkabb az, hogy a pasi ment utana.
Nem hiszem, hogy az ilyen fantaziatlan es eroszakos duma barkinek is bejon.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, szine végig hallottam a beszélgetésüket mert előttük ültem. És nem úgy tűnt!!
2013. nov. 21. 17:38
4/8 anonim válasza:
Nem, engem kifejezetten taszít az ilyen.
5/8 anonim válasza:
Most mit irigykedsz? Szedtél már fel valaha valakit is? Ha bejössz a másiknak, szinte majdhogynem mindegy is hogy mit mondasz neki.
6/8 anonim válasza:
Ha valaki ilyen szöveggel állna elém, azt mondanám, kapcsolatban vagyok vagy most nem érek rá, olvasnom kell vagy mit tudom én..nekem az ilyesmi egyáltalán nem jön be, kifejezetten taszít.
7/8 anonim válasza:
Az a baj hogy legtöbb esetben az ötösnek van igaza. Legtöbb esetben ami nem jelent egyet a "mindig"-el.
8/8 anonim válasza:
Simán lehet szimpatikus és nyerő ez a stílus, ha a pasi kellően tisztelettudó, és tudja, hol a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!