Melegek, volt már olyan nálatok, hogy beleszerettetek a suliban egy tök idegen fiúba?
Tehát megláttatok egy fiút a folyosón, nagyon megtetszett, és valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag teljesen belezúgtatok, és csak ő járt az eszetekben. Ha volt ilyen, mit csináltatok?
Valahogy létesítettetek vele kapcsolatot?
Hogy próbáltátok meg kideríteni, hogy ő is meleg-e esetleg?
Köszi az értelmes válaszokat!
igen van :D új gyerek jött az évfolyamra ,és az első pillanattól tudtam ő életem szerelme :D hát a tanár beültetett mellé angolon. az a heti 3x 45 perc az maga volt az álom, nemhoszem h 100as heteró ( láttam 1-2 dolgot amire azt mondtam h wát ? ) és ezt nem csak én goldolom így ,mondjuk mások csak a kinézete alapján gondolják h talán meleg.
Vagy facebookon elmondom neki az iránta érzett érzéseimet ( ha végre visszaigazolna végre valahára ) vagy várok szeptemberik de érzem h jól fognak alakulni a dolgok :DDD
Már bocsánat, de olyan aranyos dolgokat írtok itt össze-vissza, hogy kb. olyan most a reakcióm, mintha egy kölyök kutyát látnék... *yaoista fangörcs* Sok sikert!!!^^
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!