Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok a tetovált...

Mit gondoltok a tetovált lányokról?

Figyelt kérdés

Odamennétek hozzájuk ismerkedni?

kort is írjatok légyszi :)

2013. nov. 21. 11:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hogy nem biztos, hogy következetes: "pillanatnyilag jó ötletnek tűnt"
2013. nov. 21. 12:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Lány vagyok és nekem is van tetoválásom. Eddig is odajöttek hozzám a fiúk, amióta tetkós lettem se változott a helyzet. Szerintem nagyon vonzó tud lenni egy ízlésesen kivitelezett tetoválás, de nem mindegy, hogy ki viseli. A tömegtetoválásokról meg csak annyi a véleményem, ha megkérdeznénk az illetőt,nem tudna értelmes választ adni arra, hogy milyen emlék/esemény miatt varratta fel magára azt a tetoválást vagy mit jelent számára. Az én tetoválásom egyedi és számomra elég jelentős emlékeket szimbolizál. Személy szerint sosem csináltatnék csak a divat kedvéért tetoválást,mint manapság nagyon sokan. A tetoválás egy életre megmarad és viselni kell. A hirtelen felindulásból varratott tetoválásokat az emberek nagy része a későbbiekben megbánja, de sajnos ezzel sokan nincsenek tisztában.

20/L

2013. nov. 21. 12:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem az erősen tetovált csajok tetszenek, pl ő

[link]

Viszont ezek a "divatból varratok vmi szart a bokámra/csuklómra/derekamra, csak h legyen" típusúaktól hányingerem van!

2013. nov. 21. 12:48
 14/16 A kérdező kommentje:
nekem is egyedi tetoválásaim vannak, és rosszul vagyok a divattetkóktól... tehát örülnék, ha ettől el lehetne vonatkoztatni:)
2013. nov. 21. 12:51
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Én nem értem, hogy mi visz rá embereket arra, hogy összefirkáltassák a bőrüket. Most lehet úgy tűnik, hogy jelent valamit, meg hú de baró, meg te tartozol valahova és egy panterás CFH-t tetováltatsz a kopasz fejedre, vagy bokádra, de később lehet megbánod, meg ha megszottyad a bőröd az is elég gáz.

De mindezek ellenére ha egy tetovált lány jól néz ki úgy összességében, illik hozzá a tetkó, jó az összkép akkor be tud jönni.

Oda nem biztos, hogy mennék, mert sok lány azért tetováltat magára ilyesmit, hogy elérhetetlen legyen a "pórnép" számára, mint amikor egy csajból hirtelen gót lesz és elzavar meg leköpdös minden nem gótot aki közeledni akar hozzá.

Viszont egy szép köldök/fül/orr/száj/nyelv piercing be tud jönni nagyon. És az kivehető ha már nem áll jól.

2013. nov. 21. 13:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Hidd el nem a tetoválásod fog érdekelni, amíg nem valami értelmetlen hülyeség van rajtad. :D
2013. nov. 21. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!