Már pár napja írogatok egy fiúval de már most kifogytunk a beszédtémából mit kezdhetek ilyenkor?
Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 21:06
1/5 anonim válasza:
Én soha nem fogyok ki. Épp az hogy még ismeretlenül is képes vagyok oldalakat írni lányoknak, anélkül, hogy valaha is visszaírtak volna xD
2/5 anonim válasza:
Töröljétek egymást és keress valaki mást
3/5 A kérdező kommentje:
és miket írsz neki?:D
2013. nov. 20. 21:14
4/5 anonim válasza:
#1 vok
Nyilván kell azért az inspiráció, ami alatt főleg a külsőt értem :D legalábbis, akkor ha egyáltalán nem ismerem. Bármilyen apró pontba bele tudok kapaszkodni és mindenféle őrültséget képes vagyok leírni, jó sztorit a napomból vagy ami épp jön, nincs erre recept. De sajnos az a helyzet, hogy az esetek elég kis százalékában képesek hasonló viszont reakcióra, mert ez bizony egy időigényes dolog, úgy megfogalmazni egy levelet, hogy az bizonyosságot is adjon az érdeklődésről, meg ne is, és mindenek felett vicces legyen.
5/5 anonim válasza:
Én se vagyok egy nagy beszédes, de azért ha valakivel dumálsz napi szinten egy idő után teljesen hétköznapi dolgokról is izgalmas lesz beszélgetni.. Szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!