Mit csináljak ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akibe belezúgtam, elég jól el is vagyunk, odaül mellém stb. Egészen addig, amíg oda nem jön a legjobb barátnőm (ami elég sokszor megesik, mivel hogy a legjobb barátnőm abban a suliban, ahol most tanulok) és gyakorlatilag átveszi a beszélgetés fonalát és onnantól én meg sem tudok szólalni. Csak neki van barátja, együtt is laknak, nem akar semmit a fiútól az ég világon, én viszont nem tudok miatta közelebb kerülni hozzá.
Annyira még nem vagyunk jóban, hogy ezt így elmondjam neki, inkább csak amolyan "együtt tanulunk, én segítek neked, te segítesz nekem, hogy mindketten jobbak legyünk" szövetségben vagyok vele :(
2013. nov. 20. 20:41
1/4 anonim válasza:
Attól még sztem felfigyelhet rád a srác, és akkor majd keresi a lehetöséget, hogy csak ketten beszélgethessetek.
2/4 A kérdező kommentje:
Keresi is, odaül mellém, amikor teheti, de sokszor ketten megyünk a barátnőmmel órára és akkor ő mindig odafurakszik mellé, nekem meg marad a csendben firkálagtás. Meg ha pl elmegyünk menzára, akkor meg ő megy középen, vagy ketten mennek elől és beszélgetnek én meg csendben hátul :(
2013. nov. 20. 20:55
3/4 fufiné válasza:
szerintem beszélgess a "bnőddel" ha neki már van valakije megkell , hogy értse...:S legyél kitartó!:) én kurkolok neked!puszi.:) 18/L
4/4 anonim válasza:
Magyarázd el a barátnődnek a helyzetet, szerintem még segíteni is fog, hogy összejöjjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!