Mondjátok már meg mégis hol tudnék Debrecenben valami rendes lányt találni, aki azért vonzó is nekem kicsit legalább?
1: nem tudom, mennyi idős vagy, mondod, hogy szerinted idősebb lányokkal jobban kijönnél, én mondom, hogy az idősebb lányok NEM viselik el az ilyen szintű hisztit és a nők hibáztatását.
2: ha riherongyozod a nőket, akkor nem való neked barátnő.
3: sporkörök, koncertek, szórakozóhelyek (nem feltétlen diszkó, hanem valami kellemes hangulatú, beülős, mittudom én, Bakelit, Roncs, szerintem ezek elég jó helyek, és jó arcok járnak oda általában - többek között én is :DDD ), könyvtár, egyetem/ középiskola.
Ha nem tetszik a repertoár a sóhivatal lám nyitva áll!
Az emberi képzelőerő képtelen kirajzolni akárcsak a körvonalait annak a kimondhatatlanul magas épületnek, aminek én a legeslegtetejéről szarok az ilyenekre, mint te. Brühüüü brühhü - nekem kb ennyi jön á az ilyen kérdésekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!