Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elfogytak győrből és gyms...

Elfogytak győrből és gyms megyéből a normális lányok?

Figyelt kérdés
5 éve próbálok párt találni anélkül egy ép randim lett volna.lassan 21 leszek az apám nagyapám már rég megtalálta ilyen korában anno a párját.most meg mi van?nekem már lassan undorom van a nőktől,ha nem kosaraztak ki ezren akkor egy sem.ha meg véletlen talál az ember egy normális lányt az meg már foglalt természetesen.már mindenhol mindent megpróbáltam.jelezném a hiba nem bennem van: bár nem vagyok gazdag(tudom nők 90%-nál már emiatt kiestem de mindnél???) de átlagos magas srác vagyok.igen kicsit elütök a nagy átlagtól,nem követem a divatot,rövid a hajam,erősen borostás vagyok de ismerősök szerint jól áll.kedves rendes őszinte ember vagyok aki csak a boldogságot keresi de hiába.nem iszom nem dohányzom nem drogozom,szorgalmasan tanulok hogy jó állásom legyen majd,nem vagyok bunkó,stb.most komolyan nem maradt ebben a világban olyan nő aki nem minimum egy brad pitt-et keres magának?költözzek az erdőbe és legyek remete mert én mint normális férfi undorodom attól ahova tart a világ és a társkeresés manapság,és legyek számkivetett mert nem kellek senkinek sem?mindenkit csak a külső meg a pénz érdekel belső értékek meg nem.átlagosan már esélye sincs az embernek?
2013. nov. 20. 17:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
rendben értem én,semmi gond.elöző hozzászólásban direkt írtam marhaságot hogy érzékeltessem hogy mennyire nincs igaza annak a mondatnak hogy jót nem állíthat magáról az ember.de nem csak én állítom.ismerősök távoli rokonok is mondták már akik azért nem olyan elfogultak mint például a szüleim akik szintén sokszor mondják hogy jó srác vagy te hogy hogy még nem találtál magad mellé egy rendes lányt? és akkor vagy van kedvem és időm elmesélni az egész történetet vagy nincs és csak annyit mondok hogy ez a mai világban nem megy ilyen könnyen.
2013. nov. 20. 17:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát akkor hülye tipp: növessz szakállt (józan ész keretein belül), attól férfiasabbnak tűnsz (meg írod, ismerősök szerint jól áll), az meg tetszik a lányoknak.

De így nem egyszerű. Meg ne rögtön párt akarj, csak ismerkedj, haverkodj először.

2013. nov. 20. 18:02
 13/19 A kérdező kommentje:
igen így szoktam,mivel nem lehet valakit egyből letámadni meg 5 perc után közös sírhelyben gondolkodni,ami így van jól ez teljesen egyértelmű. de a lányok meg nem akarnak haverkodni.férfi nő barátság nem létezik.akkor hagyják hgy bárhogy közeledj feléjük ha bejön nekik valaki mint férfi.ha nem, akkor jönnek lerázós szövegek.van aki kedvesebben van aki nyersen bunkón adja elő a magáét.
2013. nov. 20. 18:21
 14/19 anonim ***** válasza:

Ugyanígy győri vagyok, ugyanígy nem találok senkit normális kapcsolatra.

Csak szexre bármikor lenne jelentkező, most is van, de arra meg én nem vagyok vevő, nekem barátnő kell, nem csak egy punci.

De minél idősebb vagyok, ez annál nehezebb az előítéleteknek hála, ha nem hazudok.

Mert hát ha van egy srác, aki egész helyes, akkor hogy lehet, hogy majd 21 és nem volt még senkije? Biztos gond van vele, meneküljünk, esélyt se adjunk, hogy megismerjük. Imádom a női logikát.

20F

2013. nov. 20. 19:00
 15/19 anonim ***** válasza:

"férfi nő barátság nem létezik"

Ez sajnos nem igaz.

Valahol a viselkedésedben, szavaidban lesz a probléma.

2013. nov. 20. 19:07
 16/19 A kérdező kommentje:
lássuk be leszólítasz vkit ismeretlenül akkor nem azt fogja hinni hogy a barátja akarsz lenni:) férfi a nőhöz általában nem barátkozni megy oda.persze vannak kivételek de amire én gondoltam abban a helyzetben nincsenek.nyilván egy korombeli szép lányhoz nem barátkozni megyek és ezt ő is tudja.
2013. nov. 20. 19:26
 17/19 A kérdező kommentje:
egyébként ha alapítanék egy magányos férfiak klubját egész népszerű lenne legalábbis sokan lennénk. lássuk be elég szomorú hogy sok fiatalt sújt ez a probléma.apáink nagyapáink idejében nem volt ez.persze ők nem facebookon és szenny műsorkon nőttek fel amik azt sugallják hogy keress magadnak gazdag embereket tedd szét a lábad és ők majd eltartanak.
2013. nov. 20. 19:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Helyes, és tök normális lány vagyok...egy problémám van,szörnyen válogatós vagyok, kevés ember fog meg, de ha megfog ,akkor nagyon oda vagyok érte :)
2013. nov. 20. 20:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát én meg normális srácot nem találok! Győrhöz közel lakom,de a suliban is,sok idióta "páwa" ,egy valakiről (aki meg még be is jön) nem tudom eldönteni,hogy én is neki,vagy nem?

Mindenki itt panaszkodik hogy nincsenek normális lányok...Pedig vannak,csak tesztek ránk magasról:D

Tisztelet a kivételnek persze...Mint pl. ezek szerint a kérdező.

2013. dec. 22. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!