Van egy lány, akit már régebbóta ismerek, de nem beszélgetünk egymással, hogyan érhetném el, hogy a barátnőm legyen?
Figyelt kérdés
Szóval fent említett a helyzet,mindketten ismerjük egymást,de nem beszélgetünk,éppen csak köszönő viszonyban vagyunk,viszont nekem megtetszett a lány, és mivel nem vagyok jártas ilyen témában,nem tudom hogy kezdjem el,mit mondjak neki,stb nem akarom elszúrni. Humor van benne, görény sem vagyok éppen,max annyi hogy hallott már káromkodni. Normális válaszokat kérek!2013. nov. 20. 13:19
1/5 anonim válasza:
Mondjuk elhívod randira és ott lenyűgözöd?
2/5 anonim válasza:
Egyszerű kezdj el érdeklődni utána milyen napja volt, meg hasonlók és ha látod, hogy vevő a dologra akkor elhívod valahova = ) Utána sínen vagy mint József Attila
3/5 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz, kezd el vele tölteni a szabadidőd, olyan értelemben hogy pl hazakíséred, vagy a baráti társaságával is elkezdhetsz ismerkedni. Sokat segít ha megnevetteted. Ne vedd túl komolyra, az sose jó. Sok sikert!
23/L
5/5 anonim válasza:
mostantól pl. beszélgessetek egymással. az csodákra képes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!