Aranka200 kérdése:
Mennyire gáz az 5 év korkülönbség?
Figyelt kérdés
megismertem egy srácot, nagyon rendes semmi baj nincs vele, csak hogy 19 éves!:/ nyilván ő többet akar de engem eléggé zavar a kora főleg hogy ilyen idősen ő már akarná..én meg még nyilván nem. mit tegyek? ne érdekeljen hány éves? vagy gáz hogy 14 éves létemre összejövök egy 19évessel?2013. nov. 19. 22:15
1/5 anonim válasza:
Nagyon szépen leírtad TE magad, hogy miért is sok ez az 5 év korkülönbség a ti korotokban.
Más életszakaszban jártok, mást akartok az élettől.
5 év múlva nem lesz sok ennyi korkülönbség, de most még az!
Hagyd a srácot, jobban jársz!
2/5 anonim válasza:
biztosan akarna szexet,szóval ha te nem vagy rá felkészülve,akkor ne járj vele. én is hasonlóan jártam,de én fel voltam készülve,tudtam mi vár rám,szóval minden oké volt:)
3/5 A kérdező kommentje:
de lehet h igazán szeretne, és akkor tiszteletben tartaná hogy én még nem akarom.
2013. nov. 19. 22:31
5/5 anonim válasza:
Naiv, kicsi lány... ebből is látszik, hogy mennyire messze vagy még egy 19 éves felnőttől. Ami nem baj, feltéve, hogy belátod.
Nem csak a szexről van szó.
Bár az is elég abszurd helyzetet szül:
-ha ő szeret, vár rád;
-ha te szereted, nem kényszeríted arra, hogy egészséges, felnőtt férfiként évekig cölibátusban éljen;
-> ez kérlek patthelyzet! Lehet csűrni-csavarni, de valamelyikőtök szenvedni fog ebben a kapcsolatban, és jó eséllyel te leszel az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!