Bowlingozás közben hogyan lehet ismerkedni?
Haverokkal eljárunk bowlingozni a társaságból mindenkinek van nője csak nekem nincs.
a minap ahogy játszottunk a mellettünk lévő pályán 2 aranyos lány játszott és cukkoltak h miért nem megyek oda és beszélek velük.
Sajnos nem vagyok nagy játékos még én is csak most kezdtem játszani és nem tudom h ilyen helyen mivel lehetne nyitni a lányok felé.
Volt egy olyan gondolatom h odamegyek és eljátszom h a haverok cukkolnak h hang vagyok hozzátok beállni játszani, de ez már akkor jutott eszembe mielőtt eljöttünk volna.
Valakinek van más ötlete?
Köszönöm!
Nyugtass meg, hogy ez nem vasárnap volt Békéscsabán! :D
Egyébként meg ha odamész egy lányhoz, ne a haverjaid miatt tedd! Nyitni pedig ugyanúgy, mintha bárhol máshol ismerkednél. Nem feltétlenül a játéknak kell a témának lennie.
Nem Békéscsabán!
De nagyon kíváncsi lennék rá hogy mi történt hogy véletlen se kövessem el az ottani hibát már ha az volt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!