Szerintetek ilyen típusú lánnyal hol tudnék megismerkedni, talizni?
Figyelt kérdés
Mindenféle típusú lánnyal összefutok, de van egy típus, amit valahogy nem találok mostanság. Utoljára pár éve találtam egy ilyen lányt, okos, bájos, cuki és nem felszínes, hisz egy magamfajta nem álompasit is észrevett és ő helyesnek látott, bár nem tudom miért, mert tényleg nem vagyok nagy szám, neki mégis bejött, hogy nem vagyok egy agyatlan, bunkó, páwa majom. Pedig olyan szép, bájos lány volt, bájos arca, formás teste, szép szemei voltak. Én akkor elcsesztem, mert még nagyon béna voltam a csajozás terén és nem mertem lépni, aztán összejött valaki mással, de valahogy azóta sem találok hozzá hasonló lányt. Ha egy lánnyal elkezdek ismerkedni, dumálgatni mondjuk a buszmegállóban és hasonló hozzá, vagyis nekem bejön külsőre és értelmes, kedves, nem beképzelt, akkor mindig az van, hogy már van párja, és nem kamuzzák, mert szoktunk fb-t cserélni és láttam a közös fotókat, amit tuti nem egy nap alatt pakolt ki. Jó lenne már ilyen aranyos, cuki, kedves, szeretnivaló lányt találnom újra, aki még szabad is és nyitott egy találkára, ismerkedős napra. :)2013. nov. 19. 18:40
1/4 anonim válasza:
"típusú" - először is ezzel állj le.
2/4 Tarnolf válasza:
Na én is az ilyen lányokat keresem :)
Egyébként meg ne keresd, az élet egyszer csak összehoz egy ilyen lánnyal. :P
3/4 anonim válasza:
Talán nem így kellene keresned, ilyen nincsen, hogy kedves típusú és nagyon bántó, zavaró is, hogy ezt mondod.
19, lány
4/4 anonim válasza:
Èn ilyen vagyok de ez nem tipus ez jellemvonás..
Ilyen lányokkal ritkán lehet összefutni hiszen inkább otthon vannak
Ha meg az utcán vagy járművön akkor mennek valahova ugyértem idòre stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!