Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy nő megtudja utáltatni...

Egy nő megtudja utáltatni magát azzal, ha nehezen megszerezhető valaki számára? Mi az ami visszautasításnak minősül egy férfi szemében?

Figyelt kérdés

Úgy érzem bizonytalanság miatt visszautasítóan viselkedem, attól tartok, hogy megsértem a férfi öncsbecsülését. Szinte biztos vagyok benne, hogy bejövök v. csak bejöttem? neki...Nekem nagyon fontos ember, de sokszor már gyömörgörcsöm van, ha találkoznom kell vele, mert nem tudom mit tegyek....már talán kínos ez az egész. Ő is így érezhet??? attól tartok úgy jön le, mintha hülyíteném. De mivel ő sose szólít le, én nem tudom mit tegyek..lehet én is kétségek között tartom őt. Meggyűlölhet? Szerintetek én vagyok a hibás?? A srác egyébként nem vmi nagydumás, szerintem törékeny lelkű...félek, h. megbántom. De én is bizonytalan vagyok...Próbálkozzak nála, v. felejtsem el?

Kérlek írjatok!

Egyébként úgy érzem, hogy összepasszolunk, de valamiért még sem akar összejönni!

20/L

2013. nov. 19. 11:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Addig nem jutottam el vele hogy bókoljon nekem...:)
2013. nov. 19. 11:35
 12/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy egy meghitt beszélgetés erejéig nem tudok eljutni vele, pedig szerintem tök jól elbeszélgetnél vele...csak annyi bonyodalom van, hogy tényleg félek, h. már meggyűlöl..de ő is lehet tökösebb, ez is nehéz így. Nem tudom..!! :( :( :(
2013. nov. 19. 11:41
 13/16 A kérdező kommentje:

lehetne..

de így nehéz

2013. nov. 19. 11:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy nagyon kellemetlen neked, de jelzések, és egyértelmű zöld út nélkül már lehetséges, hogy nem is fog lépni többé. Elvégre azt adtad a tudtára, hogy ne nagyon próbálkozzon, és az üzenet célba ér...

Kéne szemezni vele, kéne a közelében tartózkodni sokszor, amikor azt látja, hogy ott vagy mindig ahol ő, és nézel rá. Az önbizalom hiányról. Mindig az utadba fog állni ha hagyod, ettől olyan kegyetlenül rossz dolog. Ha hagyod, hogy irányitsa az életedet, akkor nem csak ez a történet fog elúszni úgy ahogyan van, hanem utána a többi is. Ha pedig a jelzések nem érnek célba, akkor nem lesz mese, úgy is neki kell durálnod magadat és elé állni egy mondókával. (randira hivás pl.) Egyébként nem kell a haverjait kerülgetned. Ha egy cégnél vagytok tudod a telefonszámát, email cimét, biccents felé, hogy "gyere", bármi, akarj vele beszélni kettesben. Hivd félre, vagy hagyd, hogy ő jöjjön oda hozzád, mert egyedül álldogálsz, és nagyon fixirozod.

Szerintem észre fogja venni a jelzéseidet, ha eléggé egyértelműek. (és készülj fel, a kollégáid is észre fogják venni. :) )

2013. nov. 19. 11:42
 15/16 A kérdező kommentje:
Sokszor már nem is az érdekel, hogy nekem mi rossz, csakhogy őt ne bántsam meg! Talán meg kellene alázkodnom, hogy kompenzáljak...meg nyomulnom is kellene...csak tényleg olyan nehéz, mert nekem túlságosan tetszik az a baj, érzem, hogy kezdem elveszíteni, mert már csak pár hétig lesz alkalmam látni, utána végleg elveszítem a lehetőségeket. Már tart ez egy pár hónapja, és ezért is kínos már...
2013. nov. 19. 11:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm szépen a segítséget és a biztatást!! Nagyon jó érzés! Ezt az ember nem tudja elmondani senkinek az a baj...nehéz ez a teher így egyedül...tényleg fájdalmas. Úgyhogy köszönöm!
2013. nov. 19. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!