Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normormális az ha valakivel...

Cunciii kérdése:

Normormális az ha valakivel már több mint 1 éve ismerjük egymást neten, de még nem találkoztunk és azt írja hogy szeret meg imád?

Figyelt kérdés
2013. nov. 19. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:
szia ismertem egy csajt fél évig voltunk eggyütt netkapcsi majd mikor azt hittem h meglepem h elmegyek hozzá majdnem az utván kötöttem ki... NEM NORMÁLIS.... főleg ha Londonban van
2013. nov. 19. 09:03
 2/6 A kérdező kommentje:
miért kötöttél ki majdnem az utcán? de ő velem majd talizik :)
2013. nov. 19. 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, mert férfi-nő kapcsolat testiség nélkül semmit sem ér.
2013. nov. 19. 09:11
 4/6 anonim ***** válasza:
beteges...
2013. nov. 19. 09:14
 5/6 anonim ***** válasza:

ha fiatalok vagytok még mindketten, akkor ez afféle szerelmi illúzió lehet, felnőttebb ember ezt már nem így csinálja. Ha nem is akar veled találkozni, vagy csak mondja, de nincs semmi előrelépés, pláne ha mindig "közbejön" neki valami, akkor valójában ez így nagyon is jó neki. Vagy a való életben nem képes párkapcsolatot kialakítani és a neten éli ki magát, vagy pedig nagyon is képes rá, és a netszerelem mellett van egy igazi élete, akár barátnője is. Kivétel: ha nagyon messze vagytok, pl. ő más országban, és anyagi vagy egyéb komoly akadálya volt a személyes találkozásnak eddig.

Szóval ha ezt egy felnőtt ember írja, akkor ne vedd azért teljesen komolyan, mert még ha jól meg is értitek egymást a neten és ez megadja a szerelem illúzióját, a valódi szerelemhez fizikai jelenlét kell. (Én is neten keresztül ismertem meg a párom, úgyhogy tapasztalatból tudom, az ilyesmi nem tekinthető igazinak, amíg nem találkoztok valósan is.)

2013. nov. 19. 10:20
 6/6 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem tekinthető annak, de fogunk találkozni, az a baj hogy nagyon tervez előre :S
2013. nov. 23. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!