Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » S. O. S. Miért csak a 20 éven...

S. O. S. Miért csak a 20 éven felüliekkel tudok beszélgetni? 16L

Figyelt kérdés

Sokakkal beszélgettem már itt az oldalon, de valamiért a 20 éven aluliakkal az egész pár óráig tartott, szimpla ismerkedés volt, míg az idősebbek közül jónéhánnyal még most is tartom a kapcsolatot és hosszú leveleket váltunk.

És a való életben is volt alkalmam ezt tapasztalni. Csak az a baj, hogy a 20 éven felüliek személyesen ritkán kezdenek 16 éves lánnyal, ami mondjuk érthető is. A magamkorúakkal meg nem tudok úgy ellenni. Más is van így ezzel? Mit tehetek?

(Privátot nem kérek. :D)

2013. nov. 18. 18:51
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2013. nov. 18. 19:09
 12/14 anonim ***** válasza:
9es hozzászóláso alapján nem lehetsz egy einstein.. szóval a 20on felüli korosztályból sem az értelmesebbik fajtával találkoztál vagy csak szépen a bugyidba akarnak jutni...igazából menő a körükben a babap.nci
2013. nov. 18. 19:13
 13/14 anonim ***** válasza:
kérjél már privátot :D
2013. nov. 18. 22:28
 14/14 ZsoltikaŐr válasza:
Szia. Nos ami veled történi egyáltalán nem szokatlan. Sok veled egykorú érezhet igy. Annú ugyanebben a cipőben jártam, de hozzáteszem én egészen más korosztály vagyok. Anno nem volt internet sem mobil és más modon történtek az ismerkedések. Hogy úgy fogalmazzak akkoriban személyesebbek voltak a kapcsolatok. De erre többféle magyarázat is van. Most nem irnám le mindet:)) UI: Azt azért nem csodálom hogy a mostani 15-18 évesek között nem találod a helyed:))) Furcsák is:))) 34/F
2013. nov. 25. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!