Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet ismerkedni "normális...

Hol lehet ismerkedni "normális" srácokkal?

Figyelt kérdés

#ismerkedes..fiuk
2013. nov. 17. 17:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Pl. nálam priviben. :)
2013. nov. 17. 17:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Neked mi a normális?
2013. nov. 17. 17:51
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy számodra mi a "normális".

Amúgy ott, ahol ilyen "normális" fiúk vannak. Ahol nincsenek, csak elég nehezen.

2013. nov. 17. 17:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Vagyok, de csak normálissal beszélek én is... sajna elég ritka ilyen helyen :S azt hiszem 2x találtam csak olyant, aki megérdemli hogy barátkozzon az ember. :)
2013. nov. 17. 18:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Mhh ez már sürün feltett kérdés amugy

Meg szerintem elég furcsa is

2013. nov. 17. 19:08
 16/17 anonim ***** válasza:
ehh..tegnap én is ezt kérdeztem..csak én már 25 éves vagyok, lehet a normális srác már picit mást jelent, mint neked..de a lényeg h én se kaptam semmi konkrét választ ..:D
2013. nov. 17. 19:23
 17/17 anonim ***** válasza:
a "normális" srác le szólít és el kezdetek beszélgetni. Ha fél oda menni hozzád, jobb is ha nem beszéltek így senkinek nem lesz ciki. Persze sok kivétel lehet pl csak azért megy oda hozzád hogy bátorságot és tapasztalatot gyűjtsön vagy csak úgy spontán leszólít semmi céllal. A normális fiúk el vannak tűnve, félnek a tömegtől vagy valamitől, ez egyéntől függ. Konkrét hely NINCS. Aki akar az megismer. Remélem segítettem. /F
2013. nov. 17. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!