Ma voltam Debrecenben és nem éreztem egy lánynál sem, hogy érdemes lenne leszólítani, vajon miért?
Figyelt kérdés
Pedig azért mentem, hogy megismerjek egy aranyos lányt és mégsem éreztem egyiknél sem, hogy ő az lenne, mind olyan gonosznak tűnt.2013. nov. 16. 21:51
1/9 anonim válasza:
A debreceniek már csak ilyen gonoszak...
2/9 anonim válasza:
Hát.. a debreceniek már csak ilyenek! Lehet jól képen is vágtak volna, ha leszólítod őket!
3/9 anonim válasza:
Csak hitted. Figyelj haver én itt élek. Szerinted nekem milyen lehet. Csak a visszautasítás megy. Pedig engem még helyesnek is mondanak az osztálytársaim.
4/9 anonim válasza:
Én is itt élek, úgyhogy ne csodálkozz! Menj inkább Veszprémbe!
5/9 A kérdező kommentje:
Egyedül a bolti eladó volt kedves velem, de ő hozzá én kisfiú voltam. :D
2013. nov. 16. 21:58
6/9 anonim válasza:
Nemcsak bunkó lányok vannak.Nem fényezésnek mondom és bár stílustól függő-ezt elismerem- de itt vagyok én is,és hát auz utóbbi időben nem egy fiúval ismerkedtem meg :D 16/l
7/9 anonim válasza:
Vajon miért? Talán mert olyan nyomi vagy, hogy egyik sem mosolygott rád, csak undorral elfordultak mikor megláttak. Amúgy is ennyi ésszel(lásd a kérdést) semmi keresni valód sincs a csajozás világában.
8/9 anonim válasza:
Ma egy ilyen napid volt..:) majd ha legközelebb mész más lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!