Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, kb. hány fiút koptatto...

Lányok, kb. hány fiút koptattok le évente?

Figyelt kérdés
Számot kérek! :D

2013. nov. 16. 21:16
1 2
 11/13 Je Veux ***** válasza:
#9 Különbséget tudok tenni barátkozás, és több mint barátkozás között.. Határozottan nem csak beszélgetés miatt kérte el a számomat. Ráadásul amilyen módon tette, csak ezt erősíti.
2013. nov. 16. 22:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi számít lekoptatásnak. Ha nem számoljuk a szórakozóhelyeken táncolni/beszélgetni próbálkozó illuminált ,kanos fickókat és az ismeretlen nethuszárokat, hanem tényleg csak az tartozik ebbe a körbe, ami tényleges ismeretség utáni bepróbálkozás, akkor lényegesen lecsökken ez a szám.

Tavaszig kapcsolatban voltam, addig nem is nyomult rám senki. Azóta 9 komolyabb próbálkozást kellett hárítanom, és egyetlen olyan eset volt, amikor kölcsönös volt a vonzalom. Abból egyéb okok miatt nem lett sajnos kapcsolat.

23/L

2013. nov. 16. 22:31
 13/13 anonim ***** válasza:

1 kapcsolatot akart, 1 pedig szexet.

És engem is 2 srác koptatott le idén. Azt hiszem, vesztettem. :D

2013. nov. 17. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!