Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt már olyan az életetekben,...

Volt már olyan az életetekben, aki nagyon tetszett nektek, de elszalasztottátok és érzitek, hogy soha nem találkoztok többet, mert már nagyon messze van, de mégis szinte minden nap eszetekbe jut?

Figyelt kérdés
Mert én így jártam és ahányszor eszembe jut elszomorodom, még így, sok év múltán is. Hogy juthatnék már túl ezen, esetleg valakinek tipp?
2013. nov. 16. 18:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És ők is évek óta minden nap eszedbe jutnak utolsó? Mert, ha nem, akkor nem igazán a kérdésre válaszoltál...
2013. nov. 16. 18:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Inkább, h mif*.sznak áldoztam 7évet egy .@#Q-..ra.o.O'

De hamar túl lettem rajta szerencsére, igaz jó régen volt!

Azóta megtaláltam azt, aki számomra legfontosabb ember lett, legeslegjobb mindenben, minden téren, tisztel, szeret, elfogad olyannak, amilyen vagyok, másik felem, Párom/Társam, Szeretőm, Barátom, nagyon Szeretem s viszont.

Sose bánd ami elmúlt, még ha azt hiszed, h ez az volt, pedig, ahogy telik az idő rájöhetsz felesleges, olyan miatt bánkódni, aki meg sem érdemli! Persze lehet ehhez az kéne, rálelj arra, aki mind felülírja, mint esetemben, pedig én sem és Ő sem ma kezdtük, túl vagyunk pár kapcsin.

2éve együtt és együtt is élünk.

35/nő, Párom 25/férfi.

Hidd el semmi sem történik ok nélkül!

2013. nov. 16. 19:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat.:) Tudom, hogy semmi nem történik ok nélkül, erre pont ennek az illetőnek a kapcsán jöttem rá, már régebben, ugyanis, ha sikeresen végzek azzal, amibe miatta kezdtem bele (fősuli), már megérte és sokat köszönhetek neki, persze közvetve, még akkor is, ha nem is tudja, hogy ő inspirált.:)
2013. nov. 16. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!