Tudom, hogy más kultúrából vannak de a lengyel nők miért állnak pozitívabban az ismerkedésre?
Volt szerencsém 2 hónapot egy lengyel kisvárosban tölteni és egészen mások nők.
Örömmel vették a közeledést,sőt volt amikor ők kezdeményeztek.Sokkal finomabban kezelték a dolgokat.
Itthon nem ezt tapasztaltam.Ha kezdeményeztem akkor volt bunkó,de leginkább ilyen semleges unom,hogy itt vagy de jó nem leszek bunkó stílust alkalmazzák.
De ott nem.Ott vidáman mindent.
Itthon miért nem lehet így?
Szerintem a kultúránk nagyon kicsit különbözik, az nem lehet az oka.
Viszont a lengyel lányok tényleg nyitottabbak, ezt én is tapasztaltam. A lengyel haverom meg a magyar lányok gyilkos tekintetét ismerte meg, mikor itt próbált ismerkedni.
Nekünk ez jutott, megszoksz, vagy megszöksz.
Nah igen :) hasonló tapasztalat.
Nem igazán a pénz miatt mentem ki,hanem a látványért.Egy kis halászhajón dolgoztam és jó volt látni,hogy az emberek vidámak.
Sajnos tényleg szinte foglalt az összes normális nő.Persze akad még.De azért jobb volt látni,hogy vidámak és nem csak huszárjancsi és haverjai a nyerők.
Hanem ott a kis kiülős kocsmában vidáman bárkivel elbeszélgettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!