Pasik! Ha szerelmesek vagytok egy nőbe, akkor tudtok várni rá? Mi az az áldozat amit megtennétek érte?
Figyelt kérdés
2013. nov. 16. 14:00
11/12 A kérdező kommentje:
Ne csinálj hülyeséget Ciano girl. Mindannyiunknak vannak rossz periódusai.
Mindenkinek volt/van/ lehetett szerelmi bánata. Magadat kell szeresd elsősorban h rádtaláljon a szerelem. Erősítsd meg magad.
2013. nov. 16. 15:25
12/12 anonim válasza:
Én tudom várni, ha tudom, hogy van mire várni. Ez esetben szívesen várok. Már persze attól függ, hogy miről is van szó. Ha pl a lánynak idő kell, amíg szexre kerül a sor, oké. Sőt, valszeg rám kell várni, házasságig. De pl arra nem fogok várni, hogy belém szeressen, de előbb még kiszeressen másból, vagy egyéb hasonló ökörségek. Legyen egyértelmű az érzéseit illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!