Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha most elkezdem neten az...

Ha most elkezdem neten az ismerkedést, mikorra várható a zöld kártya? (USA)

Figyelt kérdés
Amint látjátok, elég határozott terveim vannak. A neten megismerni egy amerikai fiút, akivel később összeházasodnák, és megkapnám a zöld kártyát. Nem csak az a lényeg, valódi szerelemből házasodnék csak, de mennyi ideig tart ez az egész? A házasság után mennyi idő, míg megkapom a kártyát?
2013. nov. 14. 20:38
 1/5 kismutyesz_ ***** válasza:
Persze nem csak arra megy ki a dolog...
2013. nov. 14. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:
63%

Ez már tényleg nevetséges :D

nyomorult szajha. Gondolom már tűkön ülsz, hogy megkapd azt a szaros kártyát, és kivigye a p.i.csád.

2013. nov. 14. 20:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Pontosan.
2013. nov. 14. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Nemtom, csak a neten NE kattints azokra a szros zöld kártyás reklámvirusátverés ikonra, szval azokra ne számíts.

Egyébként ugy mukodik, h vmi bíra eldönti h "hasznos" vagy-e az amerikai társadalom számára, ilyenkor azonnal kiállítják és 2 hétnél nem tart tovább. Viszont ha nem csinálsz ilyen felmérést, akkor van egy X idő tartam, nem tudom mennyi, mivel a túlzott bevándorló túljelentkezés miatt folyton növelik... A legutóbbi amiről tudok az 2 év volt, de akkor is vmi különleges esemény volt, vmi ünnep vagy történt vmi, homályos. Hallottam olyat is aki fél év alatt megkapta, mert jó helyezést ért el vhol. Aki pedig 1 hónap alatt megkapta, az viszont megcsinálta ezt "felmérést" és utána kutató állásban foglalt helyet (persze már a reptéren várta egy ideiglenes kártya).

Nem tudom mi lesz de sok sikert! ;ddd

2013. nov. 14. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha egy pasi kérdezte volna ezt, akkor már mindjárt motiváltátok volna. Kérdező, nem tudom, hogy meddig tart megkapni a zöld kártyát. Én idén voltam az Egyesült Államokban, egyik közeli rokonom amerikai állampolgár, de azt mondja, hogy nagyon nehéz az utóbbi években megkapni a zöld kártyát.
2013. nov. 14. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!