Ha most elkezdem neten az ismerkedést, mikorra várható a zöld kártya? (USA)
Ez már tényleg nevetséges :D
nyomorult szajha. Gondolom már tűkön ülsz, hogy megkapd azt a szaros kártyát, és kivigye a p.i.csád.
Nemtom, csak a neten NE kattints azokra a szros zöld kártyás reklámvirusátverés ikonra, szval azokra ne számíts.
Egyébként ugy mukodik, h vmi bíra eldönti h "hasznos" vagy-e az amerikai társadalom számára, ilyenkor azonnal kiállítják és 2 hétnél nem tart tovább. Viszont ha nem csinálsz ilyen felmérést, akkor van egy X idő tartam, nem tudom mennyi, mivel a túlzott bevándorló túljelentkezés miatt folyton növelik... A legutóbbi amiről tudok az 2 év volt, de akkor is vmi különleges esemény volt, vmi ünnep vagy történt vmi, homályos. Hallottam olyat is aki fél év alatt megkapta, mert jó helyezést ért el vhol. Aki pedig 1 hónap alatt megkapta, az viszont megcsinálta ezt "felmérést" és utána kutató állásban foglalt helyet (persze már a reptéren várta egy ideiglenes kártya).
Nem tudom mi lesz de sok sikert! ;ddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!