Ismertek valamilyen kutatási anyagot, cikket arról, hogy miért is vonzódnak a fehér lányok sokkal jobbban a fekete fickókhoz, mint a saját fajtájukhoz?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy csak a nagy farkuk miatt, mert ez is legenda amúgy, a legtöbnnek csak átlagos a farka. De számomra akkor is rejtély ez, mert szerintem arcszerkezetük is elég ronda a feketéknek, szaguk is van, tetszik vagy sem, de naponta találkozom velük és szoktam érezni, ráadásul a nyelvi nehézségek sem igazán vonzóak szerintem, hogy egy magyar fehér lány velük járjon és mégis mindenhol a világban a fehér lányok tömegsen vonzódnak a négerekhez, ha ttöbb lenne nálunk is tuti vinnék őket még inkább, mint a cukrot. Ahol taulok itt is azt látom, hogy fehér lány feketével, de fekete lány fehér fiúva egy sem.2013. nov. 14. 17:25
11/14 anonim válasza:
Oké, számodra és számomra az. A média és az azt szentírásnak tekintő százmilliók számára viszont nem az.
12/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy százmilliók tekintenék szentírásnak a médiát, azonfelül nem igazán tudják a megfelelő emberek a megfelelő módon kezelni a kérdést, leginkább a múlt miatt. Pedig lehetne.
13/14 anonim válasza:
Ösztönösen az övékétől eltérő génállományt keresik, mert ez az utód szempontjából sokkal szerencsésebb, mintha belterjes környezetben foganna meg. Remélem, elég tudományosan hangzott. :D
14/14 anonim válasza:
Egyféleképp lehet másképp(jól) kezelni a problémát. Ehhez az első lépcső, hogy bevalljuk és elfogadjuk a tényt, miszerint a multikulturális nemzetpolitika megbukott és a fejlett országokat visszatartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!