Kik érnek rá Gyk -re ilyenkor?
Figyelt kérdés
Közvéleménykutatás..:
- hány éves vagy, nemed
- mivel foglalatoskodsz most, hogy ráérsz gyk-ra
- s miért vagy itt?
25 F
2013. nov. 13. 10:57
11/26 A kérdező kommentje:
én budapesti vagyok és munka közben sok az üresjárat, ezért próbálok itt időt elcsapni:) 25 F
1-esen kívül mindenkinek köszönöm a normális választ..
2013. nov. 13. 11:20
12/26 anonim válasza:
23N, anyukam meglatogatott az egyetemi varosomban, de éppe a fürdőben van, én meg felnéztem ide megnézni h érkezett-e válasz a kérdésemre, mert gondjaim vannak a parkapcsolatommal:(
13/26 anonim válasza:
27/N
Netes meló, néha van annyi üresjárat, hogy egy-egy kérdés/válasz belefér.
De csak néha, hóapok óta nem jártam erre.
Miét? Miért ne? Igyekszem értelmes válaszokat írni, talán még segítek is valakinek.
14/26 anonim válasza:
Csatlakozom az 5-hozzászólóhoz!
15/26 zotanbro válasza:
19/F melo kozben ha van egy kis szunet akkor telorol :D
16/26 anonim válasza:
Hazaküldtek a munkából,mert nem szeretnek,de vissza is hívtak,mert nem tudnak élni nélkülem.:D
23/F
17/26 anonim válasza:
21/f
unalmas a tanóra.
unalmas a tanóra és filmezek is közben.
18/26 anonim válasza:
meg allt a ceg ahol dolgozom 3hetre munkahelyi baleset miatt es most mondenfele vizsgalatok ,nyomozas van...
19/26 anonim válasza:
25F Lejárt a v.időm,gondoltam felnézek,addig is telik az idő. Meg beszélgetek kollégákkal,gyűjtök tapasztalatokat.
20/26 anonim válasza:
19L
beteg vagyok, fekszem az ágyban :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!