Lányok! Van kedvetek megismerkedni egy nagyon jóképű, okos, jó fej sráccal?
Figyelt kérdés
Sok csaj mondogatja rám az egyetemen is, hogy tök jó fej srác vagyok, okos, szexi, jó képű, helyes, izmos, kigyúrt. Jó testem van és nem 1 bnőm volt már. Eddig egy eléggé csaj mániás pasi vtam, de most már szeretném ha egy lányka megszelídítene. Várom a jelentkezéseket! :D
20/H
2013. nov. 12. 18:01
1/13 anonim válasza:
Ha ennyire jó pasi vagy miért nem élőben ismerkedsz?
2/13 anonim válasza:
Nem vagy te egy kicsit beképzelt?
3/13 anonim válasza:
tudod... általában nem elég, ha tetszel magadnak...
4/13 anonim válasza:
nem felesel, feláll, tapsol! :DD
5/13 anonim válasza:
Szerintem téged csúnyán átvertek ha arra szorulsz, hogy itt ismerkedj :D 20/H az mit jelent amúgy? 20 éves hybrid?
7/13 anonim válasza:
H mint Hazug? Szép volt fiam, ülj le, egyes!
8/13 anonim válasza:
Ha ennek a kazal jelzőnek csak a fele igaz lenne rád, nem ide írogatnál.
9/13 anonim válasza:
én meg vérkomolyan egy szép, okos, jófej lány vagyok, de elhiheted, hogy nem az ilyen pasik társaságára vágyom, mint te! :) elhiheted, hogy nem felelsz meg az általam fontosnak tartott dolgokban, hiába soroltad itt fel szépen az 'erényeidet' ...
10/13 BlackSword válasza:
ott a pont... hermafrodita vagy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!