Szerintetek jó ötlet egy ismertebb modell lánnyal kezdeni?
Hát elég kevés lenne rá az esélyed az tény, de mindenképp próbád meg mert sosem tudhatod!
Elmondom neked hogy én ismerkedtem már egy hírességgel egy énekesnő elég fiatal többet nem mondok róla mert nem akarom hogy ez bárhol visszaköszönjön mivel ő kérte hogy még egyenlőre hagyjuk a nyilvánosságot, de én is úgy voltam vele hogy 0 az esélyem nála, de mégis amikor volt egy közönség találkozó én valamiért odakeveredtem pedig nem szokásom ilyenekre elmenni és ott az illetővel elég sokat beszélgettünk sőt még ő hívott el egy kávéra hogy beszélgessünk, ismerkedjünk. Aztán kaptam egy privát elérhetőséget tőle, hogy majd hívjam fel kb 1 hét múlva, és már randizni kezdtünk.
Már 1 hónapja járunk igaz sajnos sok munkámba telt mert külsőre nem vagyok egy vonzó ember de mégis sikerült meghódítanom, és már járunk is, csak még ez hatalmas titok erről még a közeli családtagjaink sem igazán tudnak, jó a szüleink meg a testvéreink igen, de még a gyerekkori legjobb haveromnak sem mondtam el. Egyenlőre nem akarjuk hogy a fél ország ezen csámcsogjon jó nem olyan ismert, de biztos ránk szállna a média, persze az ideje ennek is eljön, de én akkor rájöttem hogy sosincs lehetetlen ha akarunk valamit és tényleg teszünk is érte, előbb utóbb elérjük azt. Szóval próbáld meg, mindent bele, ne add fel, lehet hogy elküld téged a halálba de lehet hogy nem. Viszont ha nem jön össze ne ess kétségbe mert azzal nem veszítesz semmit.
Próba szerencse! Mit veszthetsz?
Tudod hányan tartanak tőlük és hányan akarják megdugni őket?
Na ha te kinéztél egy ismertebb neked szimpatikus nem csak külsőre tetsző csajt és szerinted jól kijönnétek akkor ne tartson vissza semmit. :) Lehet te leszel neki a főnyeremény.
igen, én is azért nem jöttem össze Emma Watsonnal, mert félek, hogy összeveszünk a harmadik gyerekünk neveltetésén.
Ha most rá írsz őszintén mit veszíthetsz? 5 percet amíg megírod a leveledet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!