Miért kérdezte meg hogy helyes-e a hapsi?
Figyelt kérdés
Ismerkedem egy sráccal. Nagyon tetszik, de annyira nagy érdeklődést nem mutat felém. Sztem csak húzza az agyam, hülyít, flörtöl. De amúgy vannak érdeklődő mondatai, de mégsem az igazi. Mondtam neki hogy új fiú jön a munkahelyemre. Erre rákérdezett hogy "És helyes pasi? :D" mondom nem tudom, nem találkoztam még vele. Erre ő: "oké, engem nem érdekel csak rákérdeztem :D " Mondom: " jól van ne magyarázkodj :)". Erre ő: oké, nem fogok :D
De minek kérdezte meg?
2013. nov. 11. 21:57
2/7 anonim válasza:
Mert tetszel neki. És igaza van az elsőnek, gyerekes. :D
4/7 anonim válasza:
Ezt minden srác eljátssza... arra várnak, hogy azt mond neki " áhh te sokkal jobban nézel ki" .. :)
5/7 anonim válasza:
gyerekes,de nálunk ez nem azt jelenti, hogy tetszel, hanem csak tudni akarjuk hogy az e, ki akarsz e vele kezdeni vagy segíthetünk e.:) ezek alapján amit leírtál, neharagudj de nekem egyáltalán nem úgy tűnik mint akit érdekelsz:S
6/7 anonim válasza:
Ezt minden srác eljátssza... arra várnak, hogy azt mond neki " áhh te sokkal jobban nézel ki" .. :)
7/7 anonim válasza:
gyerekes,de nálunk ez nem azt jelenti, hogy tetszel, hanem csak tudni akarjuk hogy az e, ki akarsz e vele kezdeni vagy segíthetünk e.:) ezek alapján amit leírtál, neharagudj de nekem egyáltalán nem úgy tűnik mint akit érdekelsz:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!