Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok! Titeket első ránézésre...

Srácok! Titeket első ránézésre mi fog meg egy lányban?

Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A keze
2013. nov. 11. 19:14
 2/11 anonim ***** válasza:
arc
2013. nov. 11. 19:15
 3/11 anonim ***** válasza:
a szemei, a mosolya, az egész arca... az alkata. ezek úgy kb egyszerre
2013. nov. 11. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Arca, aztán a melle és alakja.
2013. nov. 11. 19:17
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
A CSÖCSEI
2013. nov. 11. 19:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Szeme, mosolya
2013. nov. 11. 19:23
 7/11 anonim ***** válasza:
az arcán egy bizonyos dolog, de nem merem pontosabban ide leírni
2013. nov. 11. 19:23
 8/11 könny17 válasza:
Régebben az arca, a nevetése... stb... de a legutóbbi szerelemnél nem néztem, hogy milyen volt a csaj, teljesen barátként indultam neki a dolgoknak. Sok volt a pofon és csak beszélgető társra vágytam így az egyik lány osztály társammal beszélgettem. Rengeteget, egyre jobban meg ismertem, és annál csillogóbb volt a lelke számomra, nekem egy angyal volt, nem e-világi nő! :) Aztán kezdtem a külső tulajdonságaira is felfigyelni, szép kék szemek, fekete haj, szép arc szép hófehér bőrrel. Aranyos kacagásokkal, vékony sportos test alkat, formás idomok, mire észbe kaptam halálosan bele szerettem, rengetek csajba voltam előtte szerelmes de ehhez képest azok csak fellángolások voltak, ezt igazi szerelemnek nevezném, csak sajnos viszonzatlan, és 3 éve, hogy szenvedem de most már sikerült a szerelem részt vissza szorítani.
2013. nov. 11. 19:28
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
a nagy dudvás tevepatái, amire a cicanaci csak úgy ráfeszűl, és bevág a punciba...nyami
2013. nov. 11. 19:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Nincs egy konkrét dolog, mert bármi megfoghat egy lányban. Lehet a mosolya, a tekintete, lehet egy elejtett félmondat, a gesztusai, ami után máshogy látom őt stb. Eddig kétszer szerettem bele olyan lányba, akit előtte szinte nem is vettem észre.
2013. nov. 11. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!