Valaki felvidít? Beteg vagyok.
Mi bajod van, hogy te ma nem mentél suliba?
Ha "csak" egyszerű megfázás, vedd elő valamelyik tankönyvedet és egy kicsit tanuljál. Akár történelem, matek, vagy éppen biosz, hasonlók. 1-2 órahossza, és már utána lehet ebédelni. Ebéd után alszol egy kicsit. Ha még azok után is beiktatnál újabb 1-2 órás tanulást (nem azért mert annyira szeretnéd, hanem hogy nagyon ne maradj le!), azok után már lassan haza is ér a család. Nem fogsz unatkozni!
jobbulàst. nèzzèl filmeket, hallgass zenèt v vegyèl forrò furdot. esetleg aludj v ne adj isten tanulj?! :D
repul az ido, meglàtod
Én is beteg vagyok. Annyi hangom sincs, hogy megmondjam a háziorvosnak, mi bajom.
Kezdj el nézni egy sorozatot ami tetszik vagy játssz egész nap a gépen. Repülni fog az idő, meglátod :)
#2:
igen, várom ;)
#3:
begyulladt a mandulám, úgyhogy 3 napja nem bírok nyelni, ennek következtében nem is eszek
#4:
az előző 2 napot már megtanultam, és napi 3x majdnem egy órát ülök a kádban, hogy teljen az idő, de nem segít sokat :( és mivel nem csinálok semmit, nem fáradok el, nem is nagyon tudok aludni...
#5, #6:
köszi :)
hát annyira beteg vagyok, hogy annyira nem mehetek ki a házból, hogy a kutyával sétáljak 1 órát :(
#7:
nem nagyon szoktam játszani, sorozatból, meg amit nézek, abból csak ma lesz következő rész
Az nem jó, ha egész nap a kádban ülsz, attól csak legyengül a szervezeted, az izmok a meleg-víztől elernyednek, a kádban ülni nem olyan, mintha strandolnál. Másrészt a víz automatikusan hűl, csak még nagyobb lesz annak a veszélye, hogy még jobban megfázz.
Bújj vissza az ágyba, és ha felkelsz, alaposan fűtsd be a szobát, öltözz fel rendesen, és végezz izom-erősítő mozgásokat (= egy kis helyben-járás, guggolások, törzskörzés, fekvőtámasz, hasonlókat), amelyek nem engedik, hogy leépüljenek az izmaid.
Mézet, tojás sárgáját cukorral habosra kavarva, ezeket el tudod kanalazgatni, rengeteg táperő van bennük. Húsleves egy kis benne főtt zöldséggel, esetleg ha a zöldséget összeturmixolod főtt csirkemájjal, akár a levesbe visszarakva megiszod, akár külön egy kis tejföllel eldolgozva és kikanalazva, egy-két falat kiflivel, stb.
Valamit enned kell!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!