Sulek Péter kérdése:
Szerelmi csalódás mennyi idő után múlik el?
Figyelt kérdés
tudom hülye kérdés :( de már tavaly május óta nem tudom elfelejteni sztem már esedékes lenne. ti voltatok hasonló helyzetben? mivel vontátok el a figylemeteket másra?2013. nov. 10. 14:36
1/8 anonim válasza:
Hát tényleg hülye kérdés. Amint feldolgozod.
2/8 anonim válasza:
Ha azt mondom, hogy közel 3 éve nem tudom elfelejteni a volt barátnőm, akkor megnyugodsz?
3/8 A kérdező kommentje:
csak érdekelt volna nálatok ez hogy zajlott
2013. nov. 10. 14:38
4/8 anonim válasza:
Ha kiveszel a könyvespolcról egy könyvet, addig ott lesz a helye, míg át nem rendezed a polcot.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek 4-es köszi szépen nagyon jó példa volt de minél jobban erőltetem annál rosszabb más lányban nem találom meg ugyanazokat a dolgokat(értékeket):)
2013. nov. 10. 14:41
7/8 anonim válasza:
A példánál maradva: biztos egyszerűbb az adott könyv helyére egy ugyanakkorát keresni, ahelyett, hogy tologatnád a többit? Változtass kicsit a szokásaidon, helyezd át a hangsúlyt más dolgokra. Idővel az új lány is jönni fog.
8/8 anonim válasza:
Van,hogy sohase múlik el..ember függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!