Kedves Lányok/Nők! Áruljátok már el legyetek szívesek, hol lehet komolyan és normálisan ismerkedni ami általánosan elfogadott és tényleg olyan helyszín ahol ez megoldható?
-Mert, ha valaki interneten próbál az ciki/gáz.
- Könyvtár nem arra való, hogy ott pofázz.
- Élelmiszer boltban inkább családanyák járkálnak.
- Buszon/Metrón nem lehet a zajtól és a rendelkezésre álló nagyon kevés idő miatt, plusz sok ember áll körülötted és kellemetlen lehet a helyzet.
- Utcán megint csak nem szereti az ember, ha feltartóztatják mert nekem is minden bajom van, ha mennék valahová de kérdőívvel megállítanak, nemhogy egy pasi dumáját kelljen hallgatnom (szóval átérzem ott miért nem jó)
- Szórakozóhelyen megint nem lehet mert, ha egyből a számát kéred akkor azt hiszi csak szexre hajtasz és úgy áll hozzá, beszélgetni nem lehet a zene miatt és általában valamelyik félben van már pár vonóval ami megint nem szerencsés, plusz oda szórakozni jár az ember.
- Házibulikba akit nem hívnak az nem is tud bejutni.
- Kávézókban, ilyen helyeken pedig általában vagy várnak valakit vagy esznek, megint nem szeretik az emberek, ha megzavarják őket.
- Fesztiválokra, ha valaki nem jár akkor csak azért nem megy el és ugye ott általában a barátnőikkel vannak és a zenekarok érdeklik őket, plusz megint ott az előítélet, hogy "biztos csak szexet akar".
- Múzeumokba ki jár egyedül?
- Mozikban/Színházakban az előadás érdekli az embert, ha már fizetett rá nem pedig az, hogy valaki folyton mellette pofázzon és elvonja a figyelmét, idegesítse, ne lássa az előadást, valamint a többi néző is megszólja.
- Vonaton talán lehet de általában a lányok fülében Iphone/Ipod vagy egyéb zene miközben olvasnak is, most csak nem szimpatikus megzavarni őket ilyenkor (plusz akinek nem kell vonattal járkálnia sehová az mit mondjon, ha a lány rákérdez hová megy? Azt, hogy csak úgy vonatozom !?)
- Ilyen randiszervezőkre (villám randi például) nem bíznám magam, ha már lányt akarok szerezni azt önerőből csinálom nem pedig egy végképp elkeseredett lépésre bírom magam.
- Swinger klubokba pedig dugni jár a nép nem ismerkedni.
Szóval talán egyetlen dolog maradt az pedig a baráti kör és azon emberek baráti körei ahol ismerkedni/beszélgetni lehet és mindkét félben felmerülhet egy párkapcsolat lehetősége.
De, ha valakinek nincs baráti köre akkor ezzel vége? És ne mondjátok, hogy olyan könnyű barátokat szerezni mert nem adhatsz fel egy hirdetést, hogy barátokat keresel.
Haverokat lehet akikkel talán, esetleg, néha megisztok 2-3 sört de ők nem barátok hanem ahogy a nevükben is van, csak haverok...
Ez a kérdés nem siránkozás vagy provokáció, egyszerűen sokan (lányok) írják ide oda, hogy itt sem jó ismerkedni mert ők nem ismerkednek utcán, szórakozóhelyen, interneten, stb.
De akkor hol kellene?
"Vagy nekem van ilyen furcsa értékrendem, hogy ha valakihez hozzászólnak üzenet formájában akkor illene legalább egy udvarias, nem bunkó egymondatos válasszal reagálni még akkor is, ha a válasz nemleges?"
Nem, ez lenne a normális, de mint tudjuk manapság ki az? Kevés a tisztelettudó, illedelmes ember, de nem reménytelen. Én ezért nem is megyek fel semmilyen társkeresőre, úgy érzem az már a legalja lenne nekem. Inkább vagyok egyedül, minthogy kitegyem magam mások elvárásainak. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem vagyok alkalmazkodó és nem vágyom egy csodálatos nőre, de sajnos vannak igényeim (legfőképp lelki téren és sok nő nem üti meg a mércét). Én sem vagyok tökéletes, vannak hibáim, mint mindenkinek, de igyekszem belátni azokat és változtatni rajtuk.
Itt sem szívesen ismerkedem, maximum beszélgetek, mert általában 4-5 levélváltás után meghal a kommunikáció és nem miattam, úgy érzem. Kevés nővel beszéltem itt, akik szenvedélyes, temperamentumos, pörgős személyiségek, akiknek sosem fogy ki a szó a szájukból. :)
"Szivárvány Eső Után"
Nos, ma délelőtt a boltban egy idős hölgy és egy nyugdíjas úr álltak előttem. Úgy emlékszem az utolsó alkalom amikor tényleg egy nagyon szép lány állt előttem (egyedül) az tavaly nyáron egy vasárnapi napon volt dél körül de amilyen vehemenciával pakolt és spurizott úgy tűnt eléggé siet (gondolom ebédhez kellett még pár cucc).
Fesztiválok, oké, elismerem. De eddig még egye fesztiválon sem voltam, valamiért annyira nem izgatnak pedig erre szokott lenni elég sok. És az egy rakás pénz egyedül pedig szerintem nagyon kellemetlen, oda megint baráti társaság a jó, lefoglaltok egy 4 ágyas szobát és együtt mentek sörözni plusz a koncertekre. Egyedül fesztiválra menni olyan lehet mint egyedül nyaralni, a legelső benyomás biztos szép de hamar vége a jókedvnek amikor minden este magányosan mész vissza a szobádba aminek költségén még osztozni sem nagyon tudsz, plusz így az értékeidet is mindig figyelheted.
Egyébként nem Budapesten lakom szóval tömeg közlekedni nem szoktam mert itt gyalog kb. hamarabb ott vagyok mint, ha úgy mennék egy bérlet pedig így minek? Csak pénzkidobás. Metró pedig nincs is, sem villamos, sem troli. :)
14#
Persze, hogy vagyok olyan kreatív de várom a havat, hogy a közparkban csináljak egy hóangyalt és belepisiljem az elérhetőségem... :D
-Mert, ha valaki interneten próbál ... Társkereső erre van, ott senki nem fog érte leugatni.
- Könyvtár nem arra való, hogy ott pofázz... kár pedig tiniként arról álmodoztam, hogy ott találkozok majd a Nagy Ő-vel.
- Élelmiszer bolt... nemcsak élelmiszer bolt van, pl. drogériában elég fiatal lányok vannak többségében.
- Buszon/Metrón nem lehet a zajtól és a rendelkezésre álló nagyon kevés idő miatt, plusz sok ember áll körülötted és kellemetlen lehet a helyzet.
- Utcán ... tény, hogy nem mindig érek rá, de van amikor csak lődörgök a városba céltalanul, akkor pl nagyon nyitott vagyok az ismerkedésre.
- Szórakozóhelyen... legtöbb ismerősöm ott ismerkedett meg a párjával.
- Fesztiválokra ... társassággal tényleg nagyobb az élmény, de sokszor voltam egyedül is már. És nem a tömegben kell a hangfal előtt ismerkedni, hanem a sörpultnál :)
- Múzeumokba ki jár egyedül?... pl. Én?
- Vonaton ... hát csak úgy céltalanul tényleg ne vonatozik az ember. A második kedvesemet pl, vonaton ismertem meg. Egy 2 órás vonatúton voltunk mindketten és kérdezet valami hülyeséget tőlem, aztán elkezdtünk beszélgetni... pár hónap múlva csak azért jártam már vonattal, hogy vele lehessek... áhhh régi szép idők :)
"ne mondjátok, hogy olyan könnyű barátokat szerezni" ez bizony így van. Az igaz barátokat a legnehezebb megtalálni. :(
Ez a kérdés nem siránkozás vagy provokáció, egyszerűen sokan (lányok) írják ide oda, hogy itt sem jó ismerkedni mert ők nem ismerkednek utcán, szórakozóhelyen, interneten, stb.
De akkor hol kellene?
Én ahol ismerkedek: utca, bolt, fesztivál, könyvtár (bár itt most nem mert sajnos nem járok :( ), busz, vonat, kiállítások, strand, fürdő...
Remélem segítettem^^
eleve ott közelíted meg, hogy hol/hogy NEM lehet...
ennyi erővel mindenhol lehet és mégis sehol sem...
ha épp megteremtődött az alkalom, akkor nem azon kell agyalni, hogy jaj most miért nem jó már megint...
ha ennyire negatívan állsz hozzá, akkor csak negatív/sz.r helyzeteket fogsz bevonzani, illetve nem fogod észre venni a kínálkozó lehetőségeket
csak lazán és aranyosan, az bejön :)
17#
Igen tudom, hogy bárhol lehet meg abból is kialakultak már házasságok, hogy az utcán véletlenül egymásnak mentek, erre van is egy mondás valaki kifürkészhetetlen útjairól. :)
De ez olyan meseszerű, mintha mindent a véletlenre bíznál. És most nem akarok sóhernek tűnni de komoly anyagi vonzatai vannak a fesztiváloknak, utazásoknak, múzeumoknak/kiállításoknak. Egy 2-3 napos fesztiválon simán otthagysz 50k-t, sőt, ha egyedül mész akkor jóval többet is hiszen kaját sem lehet bevinni.
Plusz én tudom magamról, hogy egyedül nem érzem jól magam így képtelen lennék úgy ellazulni mint aki annyira élvezi, hogy ott van.
Ott kell ismerkedni amerre jársz. Nem találhatja mindenki Párizsba a párját.
Biztos van hely ahova mindig jársz. Vagy városrész, ahol feltűnsz.
A saját igényeidhez és lehetőségeidhez kell igazítani a keresést. Én is elmennék pl haverokkal koncertre, de aztán csak nekem jött össze egy Doro koncertre a pénz, és hát utaztam is lelkesen. Igaz, hogy nem azért mentem, hogy ott pasizzak, de nekem Doro egy jelkép, egy ikon, és nagy vágyam volt ott csápolni az első sorban. Az már csak egy kellemes mellékszál volt, hogy ott ismertem meg egy magyar srácot, akivel most is levelezünk.
Nem vagyok a direkt ismerkedés híve, ez nem az én műfajom. Egy új ismeretségnél sosem a jövendőbeli kedvesem keresem, hanem a barátot és idővel eldől, hogy beletudok-e szeretni.
És persze sok múlik az időzítésen is. Nem szoktam mindig lófrálni a belvárosban, van amikor kimondottan zárkózott vagyok, vagy egyhangú. És olyankor nem vagyok valami nyitott más társaságára. Szóval jó időben kell elkapni az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!