Hogyan jöjek össze egy lnyal akkivel ugy gondol rm mint a tesoja lennék? Ha valakinek tudnak jo ötlettel szolglni azt megköszöném.
Hát ha a tesójaként néz rád vagyis ezek szerint nagyon jó barátként ..
én is ugyan ebben a cipőben járok 1.5 éve ismerek egy lányt 1éve szeretem .. mindig azt mondta soha se tudná velem el képzelni ... és nem is kellenék neki csak barát..
meg van barátja és soha nem csalná meg..
egyszer amikor egyik este kisértem haza a buliból meg csókolt én persze egyből viszonoztam hiszen nagyon szeretem utána csókolóztunk tovább.Ebből simogatás lett simogatásból meg szex... akkor le is feküdtünk egymással ...ez volt kb 2 hónapja azóta is feküdtünk már le egymással.. még sem akar járni velem azt mondja csak barát hát mondom igen csak ez már nem barátság ami köztünk van .. mert egy barátot soha se csókolnák meg és főleg nem feküdnék le vele... nem tudom meg érteni.. én úgy jutottam idáig hogy mindig vele voltam rengeteget beszéltem vele .. és sokat voltunk együtt.. kettesben.. én soha nem kezdeményeztem volna mert tudtam azt h barátjaként szeret és hiába próbálkoznék mert mindig mereven el utasított..
de ő csókolt meg.. először ... és abból lett ez. ami most van se barátság se kapcsolat.. nem tudom ez minek lehetne nevezni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!