Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok mit esznek a buszsofő...

A lányok mit esznek a buszsofőrökön?

Figyelt kérdés
Keveset keresnek, többségük beképzelt bunkó és egyre rosszabbul is vezetnek, nem 1x akart eltaposni busz a kocsimmal vagy az se ritka ha átmennek a piroson. Ismerek egyet akin a járat végéig minden tini csaj lóg, de az is bunkózik velük 1000-rel meg egy link alak. Biztos jól néz ki, de most komolyan ennyi téll. elég egy lánynak/nőnek? Nem tudom ezt hova tenni.

2013. nov. 9. 18:37
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Pedig Algyő körül ,,szaladgálnak" többségiben az ilyenek.
2013. nov. 9. 18:53
 12/21 A kérdező kommentje:
10-es úgy értem, hogy mikor kocsival vagyok, nem 1x ment már majdnem keresztül rajtam egy busz. A kedvencem az volt mikor megállt egy megállóban, nagyban szálltak még le az utasok mikor elmentem mellette és nagyjából a busz közepén járhattam mikor hirtelen megindult. Kicsit se veszélyeztetés...
2013. nov. 9. 18:56
 13/21 anonim ***** válasza:

Én buszsofőr vagyok, igaz még kezdő csak 1 éve csinálom, de vannak olyan kollégáim akik elég bunkóak, jó velem nem, mert kolléga vagyok, de régebben amikor vittek engem még úgy 2-3 éve elég bunkóan viselkedtek mindenkivel szinte, de itt csak a fiatalabbakra nyomultak a tini lányok, de azok kedvesek is voltak. Hozzám is szoktak jönni beszélgetni van hogy egy teljesen idegen 18 éves kis csaj jön oda hozzám csak úgy beszélgetni. Valahogy megértem mert messze lakik és unatkozik a buszon, engem nem zavar de mindig mondom neki hogy ha ellenőrök vannak ne lássák hogy beszélget velem. Meg nem egyszer van hogy rrégi ismerőseimmel beszélgetek. Én nem vagyok bunkó de ezek az apróbb hibák amikről beszélsz sajnos mifelénk is gyaoriak és ez azért van mert elég stresszes egy munkakör, figyelni az utasok biztonságára, vitatkozni azokkal akik nem hajlandóak fizetni a jegyért vagy jogtalanul igénybe venni egyéb kedvezményeket, plusz pénzt számolni, vissza adni, haladni hogy időre odaérjek ahová kell mert sajnos azt sem könnyű, tartani a menet időt főleg ha sok felszálló van. És nem indulhatok korábban 1 perccel sem és sokszor hiába engedem fel az utasokat a végállomáson 5 perccel indulás előtt, sokszor az utolsó pillanatban is akkora sorok állnak hogy már 3 perc késés van. És ugye a forgalom is olyan sok autós nem enged ki amikor kihajtanék a megállóból, tehát valahogy ez érthető is, én is próbálok toleráns lenni mindenkivel, de néha akad hogy elszakad a cérna és akkor már ideges vagyok és legszívesebben megállnék valahol mindenkit ledobnék és hazamennék. De ezt nem tehetem meg, mert oké hogy kirúgnak de az mellé még fegyelmi eljárás stb...

Egyik kollégám már csinált olyat hogy felhívott hogy rosszul van és nem-e tudok-e beugrani a helyére arra az 1 órára, persze beugrottam mert szoktunk ilyet csinálni, és főnöki engedéllyel is lehet, de nem azért kérte meg mert rosszul van, hanem azért mert annyira felidegesítették hogy már 3 szabálytalanságot is művelt és nem akarta hogy komolyabb baj legyen, és inkább ez mint hogy baj.

Volt egy olyan kollégám is igaz már kirúgták aki épp vitt be engem délutános műszakba és megállt a háza előtt úgy 10 percre mert bement ebédelni, közben ott az utasok türelmetlenkedtek, és hiába vagyok én is sofőr és vihettem volna tovább a buszt nem tehettem meg mert arra a buszra nem volt papírom meg típusvizsgám... De kirúgták a kollégámat mert sok utas tett panaszt, sőt még régebben is volt már olyan hogy megállt egy buszmegállóba leszállt a buszról és hazament majd a másik kollégája vette át a járatot.

2013. nov. 9. 18:59
 14/21 anonim ***** válasza:
A mellét persze rántva :-D
2013. nov. 9. 19:08
 15/21 anonim ***** válasza:
Én sem tudom mit esznek rajtam de szeretnek a lányok
2013. nov. 9. 19:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a kék ingük tetszenek.

Szerintem itt nem az állás,ami bejön, hanem maga a pasi.

A buszsofőr meg azért ilyen kihelyezett téma, mivel 95 % -uk pasi...

2013. nov. 12. 21:30
 17/21 anonim válasza:
Valószínűleg oda állnának a kamion sofőr mellé is, de ugye ez a jármű funkcióját tekintve nem lehetséges. A busz meg ugye személy szállító eszköz.
2013. nov. 13. 09:19
 18/21 anonim válasza:
Én Budapesten lakom, és az egyik buszsofőr mindig olyan aranyosan köszön, és nagyon mosolyog, amikor meglát. Ha tehetem mindig azzal a busszal jövök haza (pedig másik kettővel is haza tudnék jönni). És mivel elég sok buszsofőr ilyen közvetlen, szerintem ez imponál a lányoknak.
2013. nov. 14. 18:32
 19/21 anonim válasza:
Nálunk elég volt egy éjszaka, és a buszsofőr levadászta a lehető legrondább lányt :'D de összejött neki, ez a lényeg xd
2013. dec. 5. 22:42
 20/21 anonim válasza:
Az lány volt? o.O
2013. dec. 5. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!