Srácok! Egy duci lánynak lehetne esélye nálatok?
Mostanában azt hallom minden fiutól a környezetemben, hogy "csak a kutyák játszanak csontokkal" de nem ez jön vissza.
Miért van ez?
19/L
És attól, hogy valamibe nem "döglesz bele" azonnal, még ne biztos, hogy egészséges. Papám hasonló gondolkozással most van túl egy jó kis stroke-on, és még mindig szalonnát akar, a főzelék neki nem elég jó, pedig járni is alig tud, és majdnem meghalt...
De a kérdés nem ez volt amúgy sem.
A pasik többsége vonzónak találja az arányosan telt nőket, még ha nem is ezt mondják. Ugye az elvárás nem ez hanem, egy kirakat bábu tökéletes testtel, hogy láthassák mennyire jó pasi. A szex is nagyon jó egy ilyen lánnyal csak mutatkozni ciki vele. Próbált ki, tízből kilenc pasi elmenne veled, de csak sötétbe :)
Ha nem vagy nagyon kövét nem kell kétségbe esned találsz párt magadnak.
35F
Az idősebb pasik (25 felett, szal nem öreg :P) többsége az arányosan teltebb, van mit fogni rajta de nem kövér, csajokat szereti.
A fiatalabbak a mostani szokás szerint meg a véknyakat.
Már a kisgyerekek is netezhetnek, nekik jó hogy a véknyak tetszenek még, hallhatod a véleményüket, de idősebben majd bejönnek nekik a nők is.
Már annyira átalakult a kategória is hogy a teljesen normális nőket nevezik pufinak, a véknyat meg normálisnak.
És nem vagyok kövér :P, vékony vagyok és nem hisztiből mondom ezeket de így van a gyakorlatban a fiatalabbaknál.
Régen se voltam kövér kicsit se de sokat fogytam mostanában. Az idősebb ismerőseim (kb 30) szerint bár most is csini vagyok, de ez már túl vékony és akkor szebb voltam, a fiatalabbak (20) meg simán leátlagosoznak alkatilag.
Egy normális pasinál simán lehet esélye egy ducibb lánynak is. De a fiataloknál a duci az azt jelenti ami igazából a normális. -_-
Idősebb srácoknál meg simán lehet esélyed (ismerőseimből kiindulva). :)
Természetesen a stroke-ot a szalonna okozza...
Hagyjuk.
Nagyanyám 89 évesen ment el. Végigkapálta az életét, ami nem jó persze, de nem ismerte az "update" meg a "light" fogalmakat. Nem evett szójafasírtot, fogalma sem volt hogy lehet 1.5%-os tejet is gyártani.
A túlzott egészségmánia sokaknak az agyára ment. Na persze milliárdos üzlet is, ezért nyomják a képünkbe mindenhol.
Mostanában egyre kevésbé lényeges számomra az, hogy hogyan néz ki a hölgy. Rájöttem, hogy sokkal fontosabb a belső a külsőnél. És bizony a belső kritériumoknak sokkal kevesebb nő felel meg, mint a külsőségeknek.
24F
160 centi vagyok és 95-100 kg között. 14 éves korom nem voltam szingli 1 hónapnál többet. Túl vagyo egy 4 és egy 3 éves kapcsolaton is a többi rövidtávún kívül.
A lényeg a magabiztosság, az önbizalom. Mutasd, hogy van, akkor is, ha egyáltalán nincs! Nekem sincs önbizalmam, mégis mindenki azt látja, hogy van..:)
A másik pedig az öltözködés.. Nagyon sok önkritikádnak kell lenni ahhoz, hogy jól nézz ki, mindig előnyösen öltözködj, jó stílusod legyen.
Ennyitől függ az egész igazából!:)
1) Attól függ, hogy mit értesz duci alatt.
2) Mi nem ezért vagy azért(külső, érdek, stb) jövünk össze egy nővel, hanem mert belezúgunk!
3) "Mostanában azt hallom minden fiutól a környezetemben, hogy "csak a kutyák játszanak csontokkal" de nem ez jön vissza."
Azért, mert ez nincs így! Ezt csak a dagadékok(a nők!) találták ki, hogy terrorizálják a csinos nőtársaikat. A gyökerek meg terjesztik!
Érdekes de ezt a csontos hasonlatot még csak pasi haverjaimtól hallottam. :D
Még csak nem is olyan stílusú a mondat ahogyan a csajok beszélnek, és SOHA egyik csaj ismerősön nem is mondta, ha valaki mondta akkor CSAK pasik. :)
(valszeg rájuk igaz is akkor :P)
A csajok a genetikával szeretnek jönni, és nem ezzel a kutyássággal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!