(12) 13-15éves korig lányok figyeljetek csak egy kicsit?
Figyelt kérdés
azok a (12)13-15 éves lányok akik szeretnének megismerkdni egy kedves, szerető, meghallgató, és ha kell óvó fiúval azok írjanak. szeretnék normális választ kapni. Kinézetem kb:azt mondják a lányok egy kicsit átlagonfelüli. De mindenki más hogyan ítéli meg a másikat. Na kérlek írjatok. 13-14/F2013. nov. 6. 22:41
1/17 anonim válasza:
Átlagon felüli, Szmiagol te vagy az ?
2/17 A kérdező kommentje:
Na jó. Nem akarok más módszerekhez nyúlni ezért csak azt mondom a köbönen lehetőlreghanyagoljuk az eköző megjegyzéseket.
2013. nov. 6. 22:56
3/17 wiwastarr_ válasza:
LukaaaasBetyáááár :3
am 14L vagyok...felõlem irj , ha akarsz...
4/17 anonim válasza:
" 13-14/F"
Ezt csak én nem értem? O.o
Most 13 vagy 14 éves vagy b aszki.. 1 ember nem igazán lehet 2 különböző korú 0.0
5/17 anonim válasza:
linkelj egy kepet magadrol :) 15l
6/17 anonim válasza:
De tényleg, mennyi idős vagy? :D Egyébként az írásodból, a szövegedből nagyon látszik még, hogy gyerek vagy ... Inkább az iskolában udvarolj, az udvaron. A netes társkeresés még nem neked való.
7/17 A kérdező kommentje:
Azért írtam ilyen stílusban hogy a retardáltak is megértsék, ismerkednék én a suliban de tudod nem túl jó a felhozatal.
2013. nov. 6. 23:54
8/17 anonim válasza:
Jaaa, hogy neked a retardált is jó, tök mind1 igazából, csak legyen valaki? :D Mindegy, egyszer muszáj lesz felnőni.
9/17 A kérdező kommentje:
Basszus probálunk trollkodni mi te közveajszika. Áll értsd meg ha esetleg olvassa egy retardált akkor megértsék kíván leírva.
2013. nov. 7. 02:05
10/17 anonim válasza:
Nem szép dolog a jelentkező lányokra azt mondani hogy retardáltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!