Tetszhetek neki?
Figyelt kérdés
a sulinkban mi vagyunk az ügyeletesek, mi a barátnőmmel a földszinten vagyunk.
kb 2 hete egy buliban megismerkedtem egy fiúval (velem egy évfolyamba jár) kedves volt, bókolt, és táncoltunk. aztán beszélgettünk, én írtam rá, aztán egy ideig nem , aztán megint ráírtam, és ugye olyan jó mert az ő osztályuk is lent van, minden nap látom, és olyan mintha tetszenék neki, és mikor ma becsöngettek jött be és a nagy barna szemeivel engem nézett egy volt egy icipici mosoly az arcán :) tesztek neki?? nem a legszebb fiú de én nem szeretem a helyes meg ilyen pasikat, annyiraaa cukiii! +mindig felvenni velem a párbeszédet:)<3 *-*
+ tegnap ő írt rám, pedig már kétségbe voltam esve hogy nem ír meg nem tetszem neki.. válaszokat!!!! megőrülök!
2013. nov. 6. 21:49
1/5 Tibohr válasza:
Szerinted miért bókolt+ táncold veled? Aligha mézeskalácsot szeretne veled sütögetni!
2/5 A kérdező kommentje:
am kérdezte hogy majd én is ezt mondom-e (mind1 hogy mit) ha ő lesz ügyeletes. mondtam hogy akkor fent legyen, és mondta hogy jó
2013. nov. 7. 16:05
3/5 Tibohr válasza:
Hát, mondom, bizonyára a teasütemények lelkivilágáról megszerzett tudásodat akarja megismerni ;)
4/5 A kérdező kommentje:
:) de tényleg tetszhetek neki??
2013. nov. 7. 21:29
5/5 A kérdező kommentje:
á beszélgettünk és ki szedtük egymásból hogy tetszünk egymásnak és megkérdezte hogy járunk? igen!!!!!
2013. nov. 10. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!