Lana95 kérdése:
Fiúk! Hol érdemes érdemi ismerkedéseket lebonyolítani?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a barátnőim és én is meguntuk a discokban lötyögő részeg palikat akik csak egyetlen gondolat vezérel... Szóval igazából csak 1-2 értelmes tanácsot várnék, hogy hol kellene keresni lehetőleg józan férfi társaságot (18-19 évesek vagyunk). Igazából (és most bocsánat, hogy általánosítok), de bármilyen buli helyen kívül a fiúk egyszerűn nem jönnek közel, már az egyértelmű jelekre sem. Nem kell férre érteni nem férjet keresünk csak szimpla csaj-pasi kapcsolatot. A válaszokat előre is köszönöm.2013. nov. 6. 21:14
11/16 A kérdező kommentje:
#10 Hát ez csodás...fontolóra veszem.
2013. nov. 6. 21:26
12/16 anonim válasza:
Ezen én is sokat gondolkodtam. Talán a pláza a legjobb, vedd fel a szem kontaktust, és reménykedj ha már nem mersz kezdeményezni. Ha van jobb ötlet akkor várom.
13/16 anonim válasza:
#3. vagyok.
Látod, te is azt írod hogy nem mennél oda, nem tudod rávenni magad. Bennünk is ez van, mert vannak rossz tapasztalataink, mivan ha csak szórakoztok, játszotok velünk, azért intetek, mosolyogtok. Odamegyünk aztán koppanunk. Tudod nem minden lány olyan mint te, hogy komolyan is gondolja, sokan csak az egójukat növesztik ezzel.
14/16 A kérdező kommentje:
#3 Sajnálattal hallom. Nem szoktam csajozni így nem tudom, hogy ilyen is van. Biztosra vettem, hogy azért van oka ennek a félénkségnek részetekről.
2013. nov. 6. 21:29
15/16 anonim válasza:
"Biztosra vettem, hogy azért van oka ennek a félénkségnek részetekről."
Igencsak alapos oka van! Engem is több alkalommal csúnyán megaláztak és megsértettek. Mára már szabályosan gyomorgörcsöm van az ismerkedéstől.
16/16 A kérdező kommentje:
#15 Nagyon sajnálom. :(
2013. nov. 6. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!